Начало / Кино и TV / Сериалите тази седмица / Сериалите тази седмица (28 август-3 септември 2017 г.)

Сериалите тази седмица (28 август-3 септември 2017 г.)

И дойде краят на август, изпращаме лятото. Можем да се възползваме от последните септемврийски слънчеви лъчи и да се порадваме още на топлото време. Хубавото на наближаването на есента и прохладните дни е, че можем да го караме по-лежерно откъм излизания и да се отдадем на любимите си филмови поредици. Миналата седмица гледахме апокалиптичния The Last Ship, историческия Victoria за ранния живот на кралица Виктория и комедийните The Tick и Disjointed. Сериалите тази седмица са също толкова разнообразни като жанр. Можете да ги разгледате по-надолу в текста.

31 август

Thunderbirds Are Go!, Сезон 3

IMDB (6,9/10)

През 21 век Джеф Трейси натрупва огромно богатство и решава да го използва в полза на другите. Така създава International Rescue – уникална частна организация за спешно реагиране, която разполага със специално проектирани превозни средства, които помагат на службата да се отзовава на всяка криза, независимо дали става въпрос за земя, въздух, море или дори в космоса. Петимата синове на Джеф са доброволни пилоти и полеви агенти в организацията и образуват „Мозъка“, който реагира като инженерен екип. Приятелят на Джеф Кирано и дъщеря му Тануша са помощен персонал. IR разполага и с разузнавателна мрежа, където главни агенти са Лейди Пенелопе и бившият ѝ шофьор Паркър.

1 септември

Home From Home, Сезон 1 Нов

IMDB (7,1/10)

Млада двойка най-после изпълнява мечтата си да си купи хижа край езеро. Годините на спестяване са вече зад гърба им и тази хижа в парк Lake View Holiday означава всичко за тях. Всичко, докато на следващата сутрин не се събуждат и виждат своите съседи.

Narcos, Сезон 3

IMDB (8,9/10)

Сериалът е биографичен, за живота на колумбийския наркобос Пабло Ескобар – за разпространението на наркотиците и засилване на неговото влияние. А също и за борбата на полицията с картелите. В сезон 3, когато кървавият лов на Пабло Ескобар приключи, вниманието се обръща към картела Кали. Предвождан от четирима могъщи кръстници, този картел действа по много по-различен начин от този на Ескобар. От Кали предпочитат да подкупват правителствени служители и да се предпазват насилствените им действия да стават заглавия в медиите.

Това са сериалите тази седмица, но септември започва и прогнозата показва огромен прилив на сериали. Приятно гледане и не забравяйте да споделите впечатления!

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

За Катя Ихчиева

Катя Ихчиева е всестранна личност. Работи в областта на известяването (SMS, E-mail, Viber), допълнително гради екипи, учи хора на лидерство и придвижва екологични продукти. В свободното си време се занимава с писане, четене, пътувания и гледане на филми.