Начало / Кино и TV / Сериалите тази седмица / Сериалите тази седмица (18 – 24 септември 2017 г.)

Сериалите тази седмица (18 – 24 септември 2017 г.)

Сред сериалите тази седмица няма нови заглавия, но за сметка на това може да се радваме на новите сезони на старите поредици. Със септември дойде и големият избор на сериали. Независимо че не сме започнали от първи сезон на даден сериал, можем да следим интересните сюжети и да ги изгледаме от самото начало на историята. Миналата седмица стартираха новите сезони на Outlander и Glitch, чиито мистериозни истории си заслужават гледането, а сериалите тази седмица също има с какво да ни изненадат.

18 септември

Vice Principals, Сезон 2

IMDB (7,9/10)

Действието на тази черна комедия се развива в гимназия в южните щати на Америка, където се води война за директорското място. Директорът на училището решава да се оттегли и неговите двама заместници Нийл Гамби и Лий Ръсел биха направили всичко, за да заемат мястото му. Но след като се появява още един кандидат в лицето на Белинда Браун, двамата заместници зарязват пререканията помежду си и се съюзяват срещу нея. С настъпването на новия срок идват и много промени. Гамби и Ръсел са на път да научат, че по-трудното от спечелването на властта е да се придържат към отговорностите, които носи тя.

El Chapo, Сезон 2

IMDB (7,9/10)

Сериалът пресъздава истинския живот на мексиканския наркобарон Хоакин Арчивалдо Гусман Лоера, известен под прозвището Ел Чапо. Действието проследява три периода – започва от 1985 г., когато Хоакин е обикновен член на картела Гуадалахара, разглежда периода на 90-те, когато картелът е във възход, и приключва с неговия разпад през 2016 г. Сезон 2 идва и с първото бягство на Ел Чапо от затвора. А в неговото издигане в картела са намесени корумпирани правителствени служители.

20 септември

Doc Martin, Сезон 8

IMDB (8,3/10)

Д-р Мартин е блестящ хирург в Лондон, но се отказва от кариерата си и решава да стане провинциално джипи в малкото селце Корниш. Независимо от своя професионализъм като хирург, той изобщо не умее да общува с хората. Свикнал на ред в Лондон, докторът заварва селския кабинет в пълен безпорядък и с не толкова изрядна документация. Недоволен е и от абсолютно некадърната рецепционистка Илейн Денхъм. Но от своя страна, жителите на селцето също не го посрещат с особен ентусиазъм. В един момент д-р Мартин разбира, че има нужда от съюзници.

21 септември

The Good Place, Сезон 2

IMDB (7,8/10)

Елинор Шелстроп е съвсем обикновена жена, която по някакъв чудноват начин се оказва в отвъдното и разбира, че не е била особено добър човек. В този момент тя решава да се откаже от стария си живот и да се опита да открие добрата Елинор в себе си. В това начинание й помага нейният нов другар и ментор (Тед Дансън). Сериалът има летящ старт още от началото с високи рейтинги и гледаемост.

Сред сериалите тази седмица излизат още няколко заглавия, които можете да отбележите в списъка си за гледане: Channel Zero (Сезон 2) – история за детски психолог, който се завръща в родния си град, за да търси мистериозно изчезналия си брат близнак, Transparent (Сезон 4) – за Морт, който събира трите си пораснали деца, за да говори с тях, и им издава тайния си живот като транссексуален, Fuller House (Сезон 3) – комедия за многолюдно семейство, Heartland (Сезон 11) – за семейство в Алберта, което се опитва да запази ранчото си с коне.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

За Катя Ихчиева

Катя Ихчиева е всестранна личност. Работи в областта на известяването (SMS, E-mail, Viber), допълнително гради екипи, учи хора на лидерство и придвижва екологични продукти. В свободното си време се занимава с писане, четене, пътувания и гледане на филми.