Начало / Кино и TV / Сериалите тази седмица / Сериалите тази седмица 11-17 септември 2017
сериалите тази седмица

Сериалите тази седмица 11-17 септември 2017

Отпуските свършиха, но все още се усеща лятото. Има още плажуващи, хората се разхождат по къс ръкав и не се сещат за рокада на дрехите от гардероба. За сметка на това дойде сезонът на любимите поредици. Миналата седмица излезе 7-и сезон на  American Horror Story, който се оказа политически хорър, насочен към президентските избори на САЩ, и още 3 интересни заглавия. Сериалите тази седмица предлагат голям избор за гледане. Затова ще ги щрихираме по-накратко.

11 септември

The Orville, Сезон 1 Нов

IMDB (7,5/10)

Ед Мърсър, офицер от Планетарния съюз, най-после има възможност да командва собствения си кораб „Олвил“, експедиционен кораб от Междузвездния флот. Той назначава разнообразен екипаж – най-добрия си приятел Гордън, който има проблеми с властта, доктор Клеър Фин, Бортус – извънземно от еднополов вид, Исаак – форма на живот с изкуствен интелект от машинното общество, Яфит – гелообразно създание, и още няколко герои. С тях той ще се впусне в различни космически приключения. Единствената „гънка“ в неговия план е бившата му съпруга Кели Грейсън, с която е претърпял скорошен разгорещен развод и която е назначена за първи офицер на кораба.

Outlander, Сезон 3

IMDB (8,5/10)

Една чудесна любовна история за случайно пътуване във времето. Клеър е медицинска сестра от Втората световна война, която се е завърнала от фронта със съпруга си Франк Рандал. Разхождайки се в същата местност, където са водени кръвопролитни битки, тя влиза в кръг от древни мегалити. Те я отвеждат назад в 1743 година, когато Шотландия е разкъсвана от войни и междукланови боеве. Там бива принудена да се омъжи за младия Джейми Фрейзър, в когото се влюбва. И така попада в ситуация, в която сърцето ѝ бива разкъсвано между двама мъже от две различни времена.

Top of the Lake, Сезон 2

IMDB (7,6/10)

Робин Грифин, детектив от Нова Зеландия, разследва изчезването на бременната 12-годишна дъщеря на местен наркобос. Преди да изчезне, момичето е бременно в 5-ия месец и упорито отказва да каже кой е бащата на бебето.

Rellik, Сезон 1 Нов

IMDB (6,7/10)

История за сериен убиец, разказана на обратно – от момента, в който е хванат убиецът, трилърът ще ни върне във времето на началото на убийствата.

14 септември

Glitch, Сезон 2

IMDB (7,6/10)

Сериалът разказва за шестима мъртви, които се завръщат в перфектно здраве от гробищата в малък град. Полицай Джеймс Хейс е привикан късно през нощта да разследва случая. Той разпознава един от мъртвите и заедно с местната докторка се опитват да разнищят историята, защото шестимата нямат никакви спомени кои са, а още по-малко знаят каква е връзката помежду им.

В сериалите тази седмица може да гледате още Broad City (Сезон 4) – за 2 постоянно опониращи си актриси, комедията The Mindy Projects, 800 Words (Сезон 3) – за наскоро овдовял баща на 2 тинейджърки, който търси нов живот в Нова Зеландия, Better Things (Сезон 2) – за актриса от Холивуд и самотна майка на 3 деца, и още 4 нови заглавия: Electric Dreams, Liar, American Vandal, The Deuce.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

За Катя Ихчиева

Катя Ихчиева е всестранна личност. Работи в областта на известяването (SMS, E-mail, Viber), допълнително гради екипи, учи хора на лидерство и придвижва екологични продукти. В свободното си време се занимава с писане, четене, пътувания и гледане на филми.