сериалите тази седмица - основно изображение

Сериалите тази седмица (10-16 юли 2017 г.)

Лято е и много лесно се разсейваме с мисли за отпуска, за море, плаж, планина. И си мислим, че е по-добре навън, отколкото на работа, или по-добре да гледаме някой филм, отколкото да вършим домакински задачи. И в този ред на мисли ето нашите предложения за сериалите тази седмица, не за да ви отвличаме от важните неща, но да ви дадем малко време за почивка. Миналата седмица гледахме Snowfall – сериал за зараждането на крек кокаина през 80-те години. Сериалите тази седмица ще ни зарадват с нови заглавия и някои по-леки и свежи сюжети.

11 юли

Will, Сезон 1 Нов

IMDB (6,6/10)

Will е нов драматичен сериал по TNT, в който се разказва за младия Шекспир, но в по-нов вариант. Действието се развива през 16 век в Лондон, но героят е представен облечен в пънк-рок стил как пристига на сцената и се изправя пред размирна публика религиозни фанатици. Това е съвременна версия на живота на Шекспир със съвременен саундтрак.

13 юли

Salvation, Сезон 1 Нов

IMDB (8,8/10)

Голям астероид предстои да се сблъска със Земята след само 6 месеца. Студентът в Масачузетския технологичен институт Лиъм Коул и технологичният милиардер Дариус Танц се опитват да спасят човечеството от сигурна гибел, без да го огласяват на всеослушание пред обществеността. Междувременно правителството също предприема мерки – Грейс Бароус – прес секретар на Пентагона и самотна майка успешно се справя с двете начинания. Заместник-министърът на отбраната Харис Едуардс също е натоварен с тайна задача да отклони астероида.

I’m sorry, Сезон 1 Нов

IMDB (6,8/10)

Комедиен сериал с епизоди от по 30 минути. Продуциран е от Кабламо и Глория Санчез Продъкшън. Разказва се за Андрея, която е едновременно писател, съпруга и майка, но бива поставяна в различни житейски ситуации заради своите неврози и вътрешна незрялост.

Suits, Сезон 7

https://www.youtube.com/watch?v=7tUjQICfJEk

IMDB (8,7/10)

За 6 сезона Suits се е превърнал в един от най-гледаните сериали в САЩ. Разказва се за изключително добър корпоративен адвокат в Ню Йорк, който се изкачва в йерархичната стълбица. Но трябва да си наеме партньор според изискванията на фирмата, в която работи. Интервюира различни кандидати, но не може да се спре на никого, защото не отговарят на неговите представи. До момента, в който не намира перфектният човек за целта, но се оказва, че той няма диплома и правоспособност. Налага се да работят по различни случаи, стараейки се да прикриват този факт. В края на 6-ти сезон Майк Рос най-накрая успява да стане лицензиран адвокат с помощта на Джесика и да поеме „Спектър-Лит“ като управляващ партньор.

14 юли

Friends From College, Сезон 1 Нов

IMDB (*/10)

Приятели още от студентските си години в Харвард сега посрещат четиридесетте си години и това ги изправя пред нови предизвикателства. Радват се на успехи или липса на такива в професионалния си и личния си живот. Създават се сложни взаимоотношения, съдбите им се преплитат, стари приятелства, бивши романтични преживявания, опитват се да балансират с живота си вече като възрастни хора и едновременно с това изпитват носталгия по младостта.

Сериалите тази седмица ще ви дадат глътка въздух от натовареното ежедневие и ще преживеете по-леко дните до така очакваната лятна отпуска. Желаем ви да се отпуснете напълно и да ги гледате с удоволствие. Приятно гледане!

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Катя Ихчиева

Катя Ихчиева е всестранна личност. Работи в областта на известяването (SMS, E-mail, Viber), допълнително гради екипи, учи хора на лидерство и придвижва екологични продукти. В свободното си време се занимава с писане, четене, пътувания и гледане на филми.