LA to Vegas series, season 1

Сериалите тази седмица (1-7 януари 2018 г.)

2018 година влезе с гръм и трясък. Започнахме още от 2 януари да работим, много бързо влязохме в работния процес, но пък преди това се насладихме на повече почивни дни. Тази година нека Ви бъде по-амбициозна и напориста, с по-грандиозни планове и съответно с повече действие по плановете. Че повече се получава – от Нова година ще започна да тренирам, да се храня по-здравословно, да бъда по-дисциплиниран/а, организиран/а, да откажа цигарите, алкохола, да пътувам повече и да изследвам света. Не сте ли си давали и Вие такива обещания, които после забравяте и се сещате чак началото на следващата година. Но нека тази година не бъде такава и всичко, което правим, добави стойност в живота ни и живота на семейството ни. Годината започна устремно и в ТВ поредиците. Сериалите тази седмица активно напълниха ТВ програмите. Нека видим какво ни предлагат те.

1 януари

McMafia, Сезон 1 Нов

IMDB (7,9/10)

Алекс Годман, отгледан в Англия от руски мафиотски изгнаници, прекарва живота си, опитвайки се да избяга от сянката на своето минало, да изгради своя собствена законна дейност и да изгради живот с приятелката си Ребека. Но когато едно убийство кара семейното минало да се завърне, то застрашава Алекс да затъне отново в престъпния подземен свят, принуждавайки го да се изправи срещу ценностите си, за да защити онези, които обича.

3 януари

LA to Vegas, Сезон 1 Нов

IMDB (6,5/10)

Джакпот са нискобюджетна авиокомпания, която всеки уикенд организира, заедно с нейния ексцентричен екипаж, полети от Лос Анджелис до Лас Вегас. Всеки пътник взема този полет с една едничка цел: да се завърне победител. Това никак няма да е лесно, но тази група от заблудени и мечтатели, ще се окажат непознати в този самолет и ще се подкрепят взаимно.

4 януари

grown-ish, Сезон 1 Нов

IMDB (6,7/10)

Grown-ish, част от Black-ish, проследява най-голямата дъщеря на семейство Джонсън – Зоуи, която се отправя към колежа, където осъзнава, че не всичко върви по нейния начин извън семейното гнездо.

9-1-1, Сезон 1 Нов

IMDB (6,9/10)

Скоростно изследване на живота и преживяванията на полицаите, парамедиците и пожарникарите и най-тежките, страшни и спиращи сърцето ситуации, в които са принудени да участват. Тези спешно реагиращи служители трябва да се научат да балансират между спасяването на тези, които са най-уязвими и проблемите в собствения си живот.

6 януари

Hard Sun, Сезон 1 Нов

IMDB (6,9/10)

Двама детективи, с неспокойни работни отношения, откриват ужасна тайна – светът ще свърши в близко бъдеще. Кризата ги изправя пред допълнителни предизвикателства за запазване на мира, както и за опазване на семействата им в безопасност пред предстоящата гибел.

***

За да си припомните сериалите от миналата година, може да следите нашата колонка Сериалите тази седмица, като по-специално може да видите поредиците от последната седмица на 2017 година, когато започнаха най-новите сезони на Doctor Who и Black Mirror.

Ако искате да следите и участвате в дискусиите покрай всеки сериал, присъединете се към нашата фейсбук група КиноЗона.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

За Катя Ихчиева

Катя Ихчиева е всестранна личност. Работи в областта на известяването (SMS, E-mail, Viber), допълнително гради екипи, учи хора на лидерство и придвижва екологични продукти. В свободното си време се занимава с писане, четене, пътувания и гледане на филми.