Сериалите тази седмица - the royals

Сериалите тази седмица (12.03 – 18.03.2018 г.)

Здравейте, приятели! Отново е понеделник и отново е време за нашата рубрика „Сериалите тази седмица„! Този път прелюдията към същественото в нашата статия ще бъде кратка. Затова отваряйте пуканките, настанете се удобно на дивана и да започваме!

The Royals сезон 4

Imdb 7.5/10

https://www.youtube.com/watch?v=km3usxwmwic

„Кралски особи“ е драма, която проследява живота на несъществуващо кралско семейство в днешна Англия. Един живот на разврат, наркотици, лукс, разкош и кралски традиции, които обаче имат своята цена – дълг, отдаденост и поведение, според очакванията на обществото.

Timeless сезон 2

Imdb 7.6/10

Мистериозният престъпник Флин краде машина на времето, с която възнамерява да унищожи Америка, като промени миналото ѝ. Тук на помощ идва екип от трима души – професор по история, войник и учен, които създават прототип на откраднатата машина, за да се върнат към ключовите събития, оформили днешна Америка. Задачата се оказва доста сложна, защото екипът не трябва да променя миналото и винаги трябва предугажда следващия ход на своя враг.

Deception сезон 1 Нов

https://youtu.be/zHCOOUxv8MY

Камерън Блек е най-добрият илюзионист в света или поне така смятаха хората, преди всичките му трикове да бъдат разкрити и това да унищожи кариерата му. Той започва нова работа като първия илюзионист консултант към ФБР и помага в разкриването на престъпления.

Rise сезон 1 Нов

Rise е музикална драма, създадена от Джейсън Катимс и Джефри Продавач, базирана на книгата Drama High на Майкъл Соколов. В сериала участва Джош Рандър (Как се запознах с майка ви) в ролята на Лу Мазузелли – учител и глава на семейство, който поема театралния състав в училището, в което работи. Лу погребва не само указанията на директорите, а и мнението на студентите и на целия град, което ще доведе до редица неприятности.

For the People сезон 1 Нов

Двете най-добри приятелки Сандра Бел и Алисън Адамс служат като обществени защитници заедно с Джей Симънс и техния шеф – Джил Карлан. Към тях се присъединява съдия Николас Бърн, който се занимава с едни от най-спорните дела в съда, и Тина Крисман – съдебен служител, който държи всички под контрол. Този млад екип ще бъде поставян пред различни изпитания, както лични, така и професионални.

***

Това беше от нас и нашата рубрика „Сериалите тази седмица“! Ще се видим отново следващия понеделник! Не забравяйте да видите и предишното издание на нашата рубрика, ако по някаква случайност сте го пропуснали! Не забравяйте да се включите и в някоя от горещите кино- и тв дискусии в нашата фейсбук група – КиноЗона!

 

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Павел Миланов