Krypton featured photo

Genesis анонсира нови модели от серията Krypton

Новите мишки на Genesis от серията Krypton – Krypton 200 и Krypton 220 са оборудвани с програмируеми бутони, вътрешна памет и RGB осветление, като освен това разполагат с ергономичен дизайн и тегло от под 80 грама.

Genesis Krypton 200 разполага с оптичен сензор с 6400 DPI, за да осигури необходимите прецизност и скорост по време на игра. Неговата чувствителност може да бъде регулирана на шест нива, а текущата настройка се показва чрез специален индикатор. Моделът е оборудван с безшумни превключватели, особено полезни по време на нощни гейминг сесии.

Genesis Krypton 200

Genesis Krypton 200 използва шест програмируеми бутона, чиито настройки могат да се променят с помощта на софтуер. Програмата позволява на потребителите да задават нови функции на бутоните и да запазват макроси. Черният матов панел разполага с RGB подсветка с PRISMO ефект, която осветява логото на производителя и фината LED лента, вградена в задната част на мишката.

Krypton

Genesis Krypton 220

Вторият модел, Genesis Krypton 220, също е оборудван с подсветка. Това устройство може да се похвали с малко по-агресивна форма и LED ленти, които преминават отстрани на мишката. Основните превключватели също са различни, а издръжливостта им се изчислява на 10 милиона клика. Броят на бутоните и тяхната конфигурация е същият като при Krypton 200.

И двата модела разполагат с вътрешна памет за запазване на настройките, като освен това се отличават и с изключително леко тегло – 76 г за Krypton 220 и 77 г за Krypton 200. Те предлагат ускорението до 22 G и проследяване на движенията със скорост до 66 инча в секунда на 1000 Hz. Свързването към компютър става през USB кабел с дължина 1,8 метра. Мишките са съвместими с най-популярните операционни системи и скоро ще бъдат достъпни за закупуване.

За Genesis

От дебюта си на пазара през 2011 г. марката предлага аксесоари за игри от висок клас, като същевременно разработва и подобрява своите решения и обръща голямо внимание на съотношението цена-качество. Надеждността и ефективността на продуктите се гарантират от многобройни тестове и отличия, присъдени от най-големите технологични медии.
Модереният дизайн, изключителна функционалност и най-новите технологии, използвани в производството на аксесоари, превръщат продуктите на Genesis в чест избор за геймърите в цяла Европа.

Какво мислите за новите мишки Krypton на Genesis? Споделете с нас в нашата фейсбук група – Технологичното общество на България. Ако този материал Ви е харесал, вижте и нашите ревю и впечатления от Genesis Krypton 550 white.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Ивелина Георгиева

No matter how far you run, you can never truly escape, everything catches up to you at the end and when it does, it usually kicks your ass.