Сериалите тази седмица - Here And Now HBO

Сериалите тази седмица (12.02 – 18.02.2018 г.)

Добре дошли отново в седмичното издание на нашата рубрика: „Сериалите тази седмица“! 

Този път американският ефир ни е подготвил едно ново, доста интригуващо предложение в лицето на драмата на HBO – Here and Now. Какво още се завръща тази седмица? Продължете да четете и ще разберете!

Here And Now, Сезон 1 Нов

Imdb 6.3/10

HBO представя историята на едно мултикултурно семейство. Майката и бащата имат едно биологично дете и осиновяват други три от различни кътчета на света – Сомалия, Виетнам и Колумбия. Техните взаимоотношения ще бъдат поставени пред изпитание, когато едно от децата започва да вижда необикновени неща, които останалите не могат да видят.

Homeland, Сезон 7

Imdb 8.4/10

Агентът на ЦРУ Кари Матисън получава повишение и се завръща в предните редици на презокеанската служба. Тя е назначена в една от най-нестабилните и опасни клонове на ЦРУ в Близкия изток, където се оказва в окото на бурята във войната срещу терора. Години по-късно Кари се отчуждава от ЦРУ, накрая се завръща в Щатите, където работи за фондация, предоставяща помощ на мюсюлмани, живеещи в Америка.

Shetland, Сезон 4

Imdb 7.9/10

Когато млад археолог открива останки от човешко тяло в Шетланд, общността е заинтригувана да разбере дали тази археологическа находка е историческа, или съвременна мистерия. А когато една възрастна жена е застреляна, Перес и неговият екип се оказват в епицентъра между две враждуващи семейства, чиято завист и алчност разделят общността на две.

Mozart in the Jungle, Сезон 4

IMDB 8,2/10

Mozart in the Jungle е история за секс, наркотици и класическа музика. Той ни показва, че това, което се случва зад кулисите на голямата сцена, може да бъде също толкова интригуващо, колкото и действието на сцената.

***

Ако не сте докрай убедени, че тазседмичните сериали са по вкуса ви, то върнете малко лентата назад и вижте какво ни предложи ефира в предишното издание на „Сериалите тази седмица!“.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Павел Миланов