Сериалите тази седмица - iZombie

Сериалите тази седмица (26.02 – 04.03.2018 г.)

Добре дошли отново в нашата рубрика „Сериалите тази седмица“!

Гледайки времето навън през прозореца, рязко ми се прииска да си взема отпуск, за да остана на топло под завивките, да си направя чаша чай и да се насладя на любимите си сериали. Колко красиво звучи тази фантазия в съзнанието ми, но нека слезем от облаците и се върнем в действителността.

Както Ви обещахме, в тазседмичното издание на нашата рубрика ще забележите значително увеличаване на броя на сериалите. Урааа! Да започваме обзора!

iZombie, Сезон 4

Imdb 8.0/10

Време е да видим как ще продължи историята на Лив – прекрасна млада дама, която се храни с мозъци, поръсени с чили. Да, след инцидент на лодка Лив се превръща в зомби и започва работа в градската морга, за да има достъп до по-разнообразно меню, тъй като не е способна да убие, за да си осигури храна. Когато изяде нечий мозък, Лив приема самоличността на притежателя му, неговите навици и спомени. Тя се съюзява с младши детектив и заедно разкриват жестоки убийства.

Caught, Сезон 1 Нов

Заключен зад решетките, след като сделка с наркотици се проваля, Дейвид Слейни успява да избяга от затвора в Ню Брънзуик, за да се опита да направи още една наркосделка с бившия си партньор. Това е последният шанс на Слейни за свобода. В тази приказка за проклятие и предателство нищо не е такова, каквото изглежда, и не можеш да вярваш на никого.

Living Biblically, Сезон 1 Нов

Чип Къри е модерен човек, изправен пред кръстопът в живота си, който решава да заживее стриктно в съответствие с библейските догми. Чип е филмов критик в нюйоркски вестник и скоро му предстои да стане баща. След загубата на своя най-добър приятел, той иска да стане по-добър човек.

Знаейки, че ще се нуждае от практически съвети, Чип създава свой „Божествен отряд“ заедно с отец Гине – католически свещеник, който помага на Чип да тълкува правилата на Библията в условията на съвременния свят, и най-добрата приятелка на отеца – Джил Аблеман.

UnREAL, Сезон 3

Imdb 7.9/10

Сериалът, който разкрива какво се случва зад камерата на това, което виждаме по телевизията в риалити форматите, се завръща!

UnREAL проследява историята на млад и амбициозен снимачен екип на най-хитовото риалити за запознанства. Основната задача на екипа е да манипулира отношенията си със (и сред) участниците във формáта, за да получи необходимите за висок рейтинг драматични и скандални кадри, които продуцентите на програмата желаят.

Good Girls, Сезон 1 Нов

Когато три майки от предградията се уморяват от живот, в който едвам успяват да свържат двата края, те решават да ограбят местния супермаркет. Но когато мениджърът на магазина проумява намеренията им,  трите най-добри приятелки разбират, че да обереш супермаркет, не е лека задача и това няма да промени живота им към по-добро.

The Looming Tower, Сезон 1 Нов

Сериалът проследява нарастващата заплаха от Осама бин Ладен и Ал Кайда. Той дава един съвсем различен  поглед върху това как съперничеството между ЦРУ и ФБР може да е спомогнало за трагедията от 11 септември и войната в Ирак.

***

Това беше от нас и нашата рубрика „Сериалите тази седмица“! Ще се видим отново следващия понеделник, когато ни очакват още нови предложения за гледане! Тази седмица имате доста какво да гледате, но ако решите да последвате идеята ми за отпуск от началото на статията, то със сигурност ще трябва да разгледате и предишните издания на нашата рубрика, защото тези нови предложения едва ли ще запълнят деня Ви!  А ако не сте си харесали нищо за гледане, то допитайте се до аудиторията ни от кино- и тв фенове, които ще ви дадат много предложения в нашата фейсбук група – КиноЗона!

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Павел Миланов