Premier Extreme SDXC SD7.0

ADATA анонсира Premier Extreme SDXC SD7.0

ADATA Technology обяви пазарния дебют на Premier Extreme SDXC SD7.0 Express Card, оборудвана с SM2708AB SMI контролер и e първата в света маркова SD памет карта, която преминава програмата за верификация (SVP) на организацията SD Association. Това потвърждава, че SD Express картата отговаря на строгите интерфейсни стандарти на SDA за производителност и надеждност. Premier Extreme SDXC Express Card ще позволи на потребителите да се възползват изцяло от най-новите лаптопи с поддръжка на SD Express от всички основни марки компютри.

“Благодарение на компактните си форми, SD картите са били и продължават да бъдат важен инструмент за създателите на съдържание, творческите професионалисти и обикновените потребители, въпреки по-малките им възможности в сравнение с други устройства за съхранение“, споделя Ибсен Чен, директор направление продуктов маркетинг в ADATA. „С SVP верифицираната ADATA Premier Extreme SDXC SD7.0 карта памет, ние даваме на потребителите продукт, който отговаря на стандартите на съвременния свят, където висококачественото съдържание и бързите скорости на трансфер на данни са норма.”

Ултракомпактен форм-фактор с производителност на SSD

С поддръжка за PCIe Gen3x1 и NVMe, ADATA Premier Extreme SDXC SD7.0 Express Card осигурява производителност на четене и запис до 800/700 MB/s, което е приблизително 1,5 пъти по-бързо от SATA SSD. В сравнение с UHS-II и UHS-I SD картите, това е съответно около 2,7 и 8 пъти по-висока скорост. Premier Extreme SDXC Express Card е обратносъвместима със стандарта UHS-I. Може да се използва с цифрови фотоапарати за висококачествени снимки или 4K видеоклипове и след това да се постави в компютър с поддръжка на SD 7.0 за безпроблемно редактиране или възпроизвеждане. Подобрението на производителността, осигурено от PCIe Gen3x1 и NVMe, поставя ADATA Premier Extreme SDXC SD7.0 наравно със SSD устройствата, но с предимството на форм фактора на SD карта.

Premier Extreme SDXC SD7.0

Premier Extreme SDXC Express Card поддържа UHS-I със скорост на четене и запис от 100 MB/s и отговаря на V30 Video Speed Class. Това означава, че е напълно квалифицирана да работи с масови приложения за запис на Ultra HD 4K видео, за да помогне на потребителите да създават висококачествено съдържание на професионално ниво. Premier Extreme SDXC Express Card ще се предлага с 256GB или 512GB капацитет, за да предложи достатъчно място за съхранение за различни нужди.
Информацията, която се намира в картата, е защитена по няколко направления. Наличният код за коригиране на грешки гарантира точността на данните, като едновременно с това картата е водо и удароустойчива, защитена от рентгенови лъчи и тествана за оптимална работа при високи и ниски температури.

За ADATA – Innovating the Future

ADATA Technology е вторият по големина в света доставчик на DRAM памет и брандирани SSD устройства, като се нарежда сред топ 25 международни марки от Тайван и има над 500 патента, свързани с памети Основните продуктови линии на ADATA включват памет модули, USB флаш устройства, карти памет, SSD дискове и преносими твърди дискове. Продуктите на ADATA се отличават с международно признание и награди, включително iF Design, Red Dot Design, CES Innovation, Good Design, COMPUTEX Best Choice и Taiwan Excellence.

ADATA е отличена и за своя ангажимент по отношение на корпоративната социална отговорност с награда за най-добри компании за работа в Азия и наградата Asia Responsible Enterprise. Птицата колибри е талисманът на марката и илюстрира гъвкавостта на компанията да създава иновации и да подобрява живота на хората чрез технологии.

Споделете Вашето мнение с нас в коментар или елате да го обсъдим в Технологичното Общество на България.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Ивелина Георгиева

No matter how far you run, you can never truly escape, everything catches up to you at the end and when it does, it usually kicks your ass.