Очаква се нещо голямо от Obsidian на The Game Awards

Obsidian Entertainment ще представи ново заглавие на The Game Awards

Ами това е. Благодарим ви за вниманието! Не, това не е шега. Не е шега, че създателите на някои от най-любимите ви игри ще представят новото си творение на тазгодишните The Game Awards, които ще се проведат на 6-ти декември. И също така не е шега, че общо взето това е всичко, което се знае до момента. Всичко тръгва от едно кратко съобщение в официалния туитър профил на Obsidian!

Грижа за тялото от леля Клео.
Грижа за тялото и душата от леля Клео.  По-добро от природата!! Какво ли се е случило с природата…

 

Ако отворим официалния сайт на компанията (оставаше и да не го направим), ще попаднем на различни „рекламни“ съобщения, които ни предлагат различни „продукти“.

Дребна пуцалка във Fallout стил.
Представяме на Вашето внимание някаква дребна пуцалка във Fallout стил от Spacer’s Choice. Явно ще има пата-кюта. Йей!

Ха сега де?

По-късно, отново в туитър, се появи съобщение от домакинa на наградите Джеф Кийли (Geoff Keighley, сори ако не ти пиша името правилно на кирлица, пич). От него разбираме, че Obsidian ще представят ново RPG, а съдейки по „рекламите“, изглежда ще е sci-fi базирано. Рисунките изглеждат като извадени от Fallout вселената, което на нас лично много ни допада! Светът имаше нужда от нова игра по темата (Не, не говоря за теб, Fallout 76). Разбира се, това са само мечти. Малко wishful thinking, както се казва на чист български.

All on board the Obsidian hype train!

Все пак, екипът на Obsidian Entertainment стои зад заглавия като Fallout New Vegas, Neverwinter Nights II, както и добилите огромна популярност и положителни оценки последно време две части на Pillars of Eternity, така че можем да мечтаем смело. Разбира се, в момента разполагаме единствено с RPG-то на Шрьодингер, но нищо не ни пречи да вдигнем летвата на очакванията високо, пък после – каквото сабя покаже! Може и да се разочароваме, но пък ще ни останат тези хубави мигове на очакване, нали? Пълни глупости! Ако играта е добра, ще ги хвалим като „онова готино студио, което продължава да прави яки игри“. Ако ли не – ще има да ги мъмрим, че не са успели да задоволят очакванията ни и ще ги заклеймим публично и завинаги! И те го знаят. Ама какво да се прави, рисковете на професията.

Е, надяваме се, че всичко ще стане ясно на 6 декември! А дотогава ви оставяме с един (надяваме се) тематичен цитат: „Звездите не са само красиви – те са като дърветата в гората, живеят и дишат. И ме наблюдават.“

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Тонислав Атанасов

Завършил съм специалност "Право" в СУ "Климент Охридски". Близо 7 години се занимавах с корпоративно обслужване в IT сектора, но в началото на 2015-та направих рязък завой в кариерното си развитие. Понастоящем се занимавам с уеб разработка. Понякога съм много забавен! През другото време обичам да чета, да слушам музика и да спортувам. Играя баскетбол и се занимавам със спортна стрелба с лък. Фен съм на компютърните игри и на Чикаго Булс. Обичам да готвя. И имам мега яката котка :D