Новият Need For Speed ще може да се играе и офлайн

Новият Need For Speed ще може да се играе и офлайн

Всеки ще се съгласи, че последните две части от Need For Speed поредицата бяха по-скоро разочароващи. Състезанията трудно успяваха да ни надъхат, а open world картата не бе никак впечатляваща. Най-големият дразнител за геймърите по цял свят бе задължителната онлайн игра, което означаваше, че играчът не разполага с опцията за пауза, дори когато се състезава в single player.

За щастие, вчера разработчиците от студиото Ghost Games пуснаха информация, която хвърля малко светлинка върху проекта. И да, задължителното условие новата Need For Speed да се играе онлайн отпада. На официалната страница на играта можем да прочетем следното съобщение – част от краткото изявление на авторите:

„Така че, когато Need For Speed излезе, ще можете да се насладите на изцяло single player преживяване. И преди да попитате, защото знаем, че ще го направите – да, това означава, че ще можете да паузирате.“ 

Друга интересна информация, освен загадъчния скрийншот, който виждате в края на тази статия, така и не беше пусната. Все пак от Ghost Games потвърждават, че къстъмайзингът на колите ще играе изключително важна роля в играта. Полицейските преследвания също ще присъстват осезаемо, така че можем да се надяваме на едно солидно аркадно състезателно заглавие, защото нека си признаем – напоследък са оскъдица.

Разработчиците обещават повече информация на предстоящето през юни събитие EA PLAY, а новият Need For Speed си остава планиран за края на тази година.

Загадъчен скрийншот на табела с надпис Hotel Privacy бе пусната на страницата на играта.
Повече информация за новия Need For Speed ще научим на EA PLAY, който ще се проведе на 02.06.
Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Константин Георгиев

Войн на 90-те, тръгнал на последен поход срещу пълната безидейност и пошлост на днешната развлекателна индустрия. Дайте ми класически видео игри, екшън и хорър филми от 80-те и 90-те, постапокалиптична фантастика и ще ми станете най-добри приятели!