Battlefield 1

Новата Battlefield – Какво знаем за нея?

През 2016 вечният съперник на Call of Duty направи Mic Drop с Battlefield 1. 2017 беше година за почивка и сега дойде времето да се hype-нем за новата част от поредицата. Завръщането ще се случи малко по-късно тази година, а официалното разкриване на дата ще се случи на 23 май в livestream в twitter, чийто водещ ще бъде Trevor Noah.

Battlefield Single Player

Очакванията ни за новата игра са доста големи. Не, не са големи, огромни са! Не се сещаме за нещо толкова огромно, че да направим адекватно сравнение. В случай, че не стане обект на вечни отлагания, както и преди се е случвало, играта трябва да бъде пусната до края на годината.

Battlefield 1 single

EA не разкрива много официална информация за новата Battlefield, но слуховете са възмного. Single Player кампания ЩЕ ИМА, народе – дерзай! Първоначално имаше съмнения дали тази кампания няма да бъде премахната, но това беше опровергано от CEO-то на EAAndrew Wilson. Ето какво каза той:
Със следващата игра Battlefield отборът във DICE ще съживи битката по нови и неочаквани начини. Всяка битка е уникална, всеки мод носи своите предизвикателства – от начина, по който общуваш с околната среда и изпълняването на мисии в Single player, до огромен multiplayer на много карти.

Batltefield Battle Royale

Възможно е да получим такъв мод, но не е сигурно. В момента това е новият тренд във виртуалния свят, затова не би ни учудило EA да се включи в него. Освен това знаем, че Call of Duty Black Ops 4 ще има такъв, затова логичният ход на Battlefield е да проектира свой собствен Battle Royale мод.

Според GamesBeat модът няма да бъде готов за излизането на играта, а по-скоро ще го получим с по-късен безплатен ъпдейт. отказва да коментира този въпрос, затова до момента можем само и единствено да предполагаме.

Battlefield 1 multi

Втората световна война в новия Battlefield

Една от най-големите въпросителни около новата игра от поредицата на EA е къде ще бъде исторически позиционирана. След като Battlefield 1 беше през Първата световна война, сега си задаваме въпроса – дали пък този път няма да бъде през Втората световна война?

Отново според GamesBeat, новата игра ще бъде смесица между продължение на Battlefield 4 и Battlefield 1. За който не е запознат с поредицата, сигурно цифрите накрая ще бъдат объркващи. Според анонимен източник, близък до проекта, новата игра ще се развива през Втората световна война, но ще бъде наречена Battlefield V, а не Battlefield 2, както би било логично.

Battlefield 1 co-op

„Изтекли“ модове на играта

Освен името, GamesBeat казват, че имат и информация за изтекли модове. Според тях кампанията на новата игра ще бъде много близка до тази в Battlefield 1, което не е никак лошо, и ние няма да бъдем изненадани, ако това е истина. Играчите ще бъдат поставяни на различни фронтове в битката, за да играят различни мини-истории.

Battlefield 1 tank

Източникът на GamesBeat също съобщава, че ще има co-op мод, който ще се състои от групи от по четирима играчи, които заедно ще изпълняват мисии. Както и при предишните два слуха, този също остава непотвърден.

Това е информацията, която имаме засега за новата игра от поредицата Battlefield. Какво очаквате вие от нея? Кажете ни в коментарите и не забравяйте да посетите нашата официална фейсбук страница – Гейминг Зона.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Теневски

Ами, биография нямам, защото съм лентяй. Не съм учил никъде, защото прекъснах образованието си, за да седя вкъщи и да играя видеоигри. Тъпо,а ?