N1RV Ann-A: Cyberpunk Bartender

N1RV Ann-A: Cyberpunk Bartender Action беше обявена

N1RV Ann-A: Cyberpunk Bartender Action или поредната ни възможност да се превъплътим в киберпънк барман, беше обявена неотдавна. И нищо чудно! След завидния успех на VA-11 HALL-A, за която си говорихме по-рано тази година – тук, продала повече от 200,000 копия, младежите от Sukeban Games се видяха в пари. И финансово обезпечени, решиха да продължат да следват мечтата си да правят игри.

Как изглежда Sukeban Games в момента, според техен блог пост от миналата година:

N1RV Ann-A: Cyberpunk Bartender

N1RV Ann-A: Cyberpunk Bartender Action

Както и да е, можем единствено да се радваме на Sukeban Games, тъй като той гарантира, че ще можем да се радваме и на бъдещите им проекти. Първият публично обявен такъв, от излизането на VA-11 HALL-A през 2016 година, е N1RV Ann-A. Първи поглед към следващото ни превъплъщение като киберпънк барман ни дава трейлърът, с който бе разкрита играта:

Какво знаем засега?

Напускайки границите на дистопичния Glitch City, N1RV Ann-A ни пренася в идилистичния туристически рай на Saint Alicia – изкуствен остров, намиращ се в околността на Карибите. Но богатството и блясъкът са само фасада, криеща организирана престъпност, трафик на хора и какво ли още не.

В условията на този фалшив рай, ще поемем ролята на Sam – барманката на едноименния бар N1RV Ann-A. И тя като колежката си от VA-11 HALL-A има един куп грижи на главата, сред които – 8 годишният ѝ син Tony и проблемна връзка с подвизаващия се като гангстер Leon.

N1RV Ann-A: Cyberpunk Bartender Action

Както и преди, в основата си геймплеят ще се състои в приготвянето на различни видове коктейли за посетителите на бара. За разлика от синтетиките на Glitch City обаче, тук се сипва истински алкохол! Тоест, ще можем спокойно да разливаме по чашите уиски, водка и всички тям подобни благинки.

Любопитна подробност е, че този път какво приготвим на клиентите си, ще зависи абсолютно изцяло от нас. Това поставя акцент над засегната още във VA-11 HALL-A нужда да следим внимателно диалога и да отгатваме нуждите на събеседника си. Така че пригответе се да поднесете напитка, която може да промени нечий живот!

N1RV Ann-A: Cyberpunk Bartender Action

N1RV Ann-A: Cyberpunk Bartender Action можем да очакваме не по-рано от 2020 година за PC, PS4 и Nintendo Switch.

А междувременно можете да добавите играта в своя Steam wishlist – тук или да ни споделите впечатленията си от предшестващата я VA-11 HALL-A в нашата официална Facebook група – Гейминг Зона.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Иван Иванов