Cyberpunk 2077 на E3

Cyberpunk 2077 на E3 с нов трейлър

Доживяхме! Малко повече от пет години след първия трейлър, последван от гробно мълчание, младежите и девойките от CD Project Red решиха да наградят търпението ни… С нов трейлър на Cyberpunk 2077, показанна E3. Добре де, изписано черно на бяло, това не звучи толкова вълнуващо. За сметка на това, гарантирам ви, че този трейлър наистина излезе със стил на сцената. Всичко започна с привиден краш в системата, което нямаше да е нищо ново за голяма Microsoft презентация, но когато зазвуча „Bullets“, о… надявам се, че не съм събудил съседите. И без да протакам повече…

Макар и да липсваше геймплей, трейлърът на пръв поглед затвърждава обещанието на CDPR за един грандиозен отворен свят, който се очаква да надмине в пъти този на The Witcher 3.  Друга добра новина е, че противно на пълното мълчание от страна на студиото досега, в официалните страници на Cyberpunk 2077 се забеляза бурна активност само минути след края на презентацията. Официалната Facebook страница и уебсайтът на играта обновиха облика си, и макар засега да не показват нищо, което да не сме видели в трейлъра, очаквам в много скоро време да започнем да чуваме повече за играта.

Ако сте изпуснали презентацията на Microsoft, ето го и пълния клип, излъчен на нея:

https://www.youtube.com/watch?v=mKxYI00llbE

Данни за очаквана дата на излизане липсват на този етап, но както ви споделихме преди в спекулациите си за потенциалното присъствие на Cyberpunk 2077 на Е3, CDPR имат планове да изкарат две ААА заглавия до 2021 година, едно от тях – Cyberpunk 2077. Вървейки по пътя на логиката, можем да очакваме Cyberpunk 2077 да бъде и първото, което ще стигне до нас, следователно това не би трябвало да се случи по-късно от края на 2019 година.

Разбира се, ще стискаме палци датата да бъде по към началото на 2019, отколкото към края. Но ако не друго, можем да изпуснем една малка въздишка на облекчение. Най-лошото остана зад нас, сега остава само да се надяваме чакането да си е заслужавало.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Иван Иванов