IndieZone

IndieZone е мястото, където почитаме труда на независимите разработчици на видео игри. Тук ще ви информираме за най-интересните инди заглавия, които излизат на пазара или са все още в процес на разработка.
Ако обичате игри, в които са вложени много труд, любов и себеотдаване или просто си падате по нестандартни идеи, то заповядайте в IndieZone!

Headliner Ревю: Контролирайте Новините

Headliner

Headliner е малка игрица, отнемаща около час за едно преиграване, която ни поставя в ролята на главния редактор на GalMedia - онлайн медия в родната ни Galixia. Всекидневно през бюрото ви ще преминават множество статии, често изразяващи напълно противоположни гледни точки. На чия идеология ще дадете гласност и ще запазите ли журналистическия си интегритет дори в лицето на смъртна опасност? Как ще оправдаете изборите си, когато най-близките ви ви потърсят сметка?

Read More »

Phoenix Point: Backer Build #1 – Първи впечатления

Phoenix Point: Backer Build #1

Миналата година по това време си говорихме за доста успешната crowdfunding кампания на Julian Gollop в подкрепа на Phoenix Point - неговият последен проект, понастоящем разработван в уютното софийско студио на Snapshot Games. Играта влезе и в класацията ни за най-очаквани инди игри на 2018 година, а в от началото на този месец сложихме ръка и върху Phoenix Point: Backer Build #1.

Read More »

I Can’t Believe It’s Not Gambling – Lootbox симулаторът

I Can't Believe It's Not Gambling

На първо място, силно впечатление прави острото чувство за хумор, което в почти всички аспекти на играта, взима на подбив широко разпространените в момента и доста обсъждани луут боксове. Като започнем със самото заглавие, минем през описанието на играта, та чак до ачийвмънтите в играта.

Read More »