Mass Effect: Andromeda идва с HDR съвместимост и Ansel

Най-новата част от поредицата Mass Effect ще бъде на пазара в близките дни (21 март). Озаглавена Mass Effect: Andromeda, новата игра е продукт на съвместна работа между NVIDIA и Electronic Arts (EA) и ще бъде съвместима с HDR технологията, както и други NVIDIA глезотии.

Какво ново ще видим в Mass Effect: Andromeda?

Скрийншот от Mass Effect Andromeda

Всички, които смятаме да изпробваме новото заглавие от Mass Effect, можем да проверим дали „щайгите“ ни ще могат да го подкарат. За целта можем да посетим сайта на NVIDIA GeForce.com и да проверим дали и на какви настройки ще може да тръгне играта.

Andromeda ще бъде съвместима с HDR технологията както и с NVIDIA Ansel. Играта е разработена специално за подобрена производителност и стабилност, както и за оптимизираното ползване на G-Sync и GeForce Experience. Като демонстрация можем да видим изображения в 4K резолюция от самата игра тук.

Ще трябва да почакаме още малко, за да се насладим на играта и да разберем какво точно ще видим в нея. Все пак можем да споделим, че има някои подобрения от предната версия, пусната преди цели 5 години. Mass Effect: Andromeda ще има мултиплейър мисии, които ще бъдат обвързани със соловата кампания. Но за разлика от Mass Effect 3, тук те няма да бъдат задължителни.

При премиерата на предната версия компанията BioWare беше масово критикувана за някои от решенията си. Това включва и начина за вдигане на „Galactic Readiness“ нивото на героите. За постигането на най-добрия завършек на соловата си игра, играчите трябваше задължително да преминат през мултиплейър мисии, което не се хареса на широката публика. Това породи големи дискусии и нападки против създателите на играта. Този път сме уверени, че няма да срещнем подобни ситуации.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Ивайло Янев

Технологичен ентусиаст, който обожава теми като Local и Cloud Storage, IoT, компютърни конфигурации, модове, компютърни и конзолни игри и всякакви странни и полезни джаджи.