Начало / Кино и TV / „Doctor Who“ – трейлър на десети сезон
Doctor Who

„Doctor Who“ – трейлър на десети сезон

Като изключим кратката поява по Коледа, 2016-а беше белязана от липсата на един от най-любимите ни сериали “Doctor Who” (“Доктор Кой”). Деветият сезон приключи още през декември 2015-а година и публиката вече тръпне в очакване на завръщането на Доктора. Дългото чакане е към своя край.

На 15-и април е премиерата на новия, десети сезон, в който ролята на Доктор Ху за трета година  ще бъде изпълнена от Питър Капалди. Трейлърът, който можете да гледате по-долу, е повече от чудесен и още повече завишава очакванията ни. Това ще бъде и последната изява на актьора, тъй като се очаква да предаде своя “ТАРДИС” на следващия наследник.

Питър Капалди е дванадесетият поред Доктор, поел щафетата от Мат Смит в края на седми сезон. Шоуто на BBC е една от най-дълго вървящите телевизионни програми, поставяща началото си през далечната 1963-а година. Telegraph го нареждат на четвърто място в своята класация за най-успешните продукции на британската телевизия.

Промени и сред ръководството

Освен Капалди, десети сезон ще бележи и напускането на продуцента Стивън Мофат, който е с шоуто от самото му начало. Той е отговорен както за съживяването на поредицата, така и за някои от по-мрачните и оригинални идеи през първите четири сезона. С началото на петата година той пое ролята на изпълнителен продуцент и шоурънър от Ръсел Т. Дейвис. Chris Chibnall пък от своя страна ще стъпи в обувките на Мофат след неговото оттегляне.

Новият сезон се отличава и с чисто нов компаньон, който да досажда и помага на Доктора. Това е младата актриса Пърл Маки, която не може да се похвали с кой знае колко завидна филмография зад гърба си.

Трейлър ни запознава както с плеяда от нови опасности, с които Докторът трябва да се справи, така и със завръщането на някои от най-заклетите му врагове. Лично ние вече нямаме търпение. Без повече празни приказки, представяме на Вашето внимание и въпросната реклама, а ние вече отброяваме дните до 15-и април.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

За Димитър Копарански

The oldest and strongest emotion of mankind is fear, and the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown. So... fear me since you don't know me!