как се изтрива съобщение във Facebook Messenger

Как се изтрива съобщение във Facebook Messenger, изпратено по погрешка?

Чудили ли сте се някога как се изтрива съобщение във Facebook Messenger? Ако отговорът е „да“, сте на правилното място.

Вероятно всеки познава чувството, когато види, че без да иска е изпратил съобщение на грешното място. За щастие, последната актуализация на Facebook Messenger има за цел да премахне от живота ни тези неудобни ситуации. Тя позволява на подателя да изтрие погрешно изпратено съобщение до десет минути след изпращането му.

Както е известно, по-рано можехме да изтриваме съобщения само от собствения си чат, докато те оставаха в хронологията на нашите събеседници.

Как да изтрием вече изпратени съобщения?

Ето как да спасите ситуацията във Facebook Messenger, когато изпратите съобщение до грешен човек или група.

  • Натиснете продължително върху съобщението, което искате да изтриете.
  • Докоснете иконата, на която пише „Премахване“, в долната част на чата.
  • Натиснете опцията „Премахване за всички“.

Натиснете „Премахване“ отново, за да потвърдите изтриването окончателно.

Така вече съобщението ви няма да се показва повече за вас или за някой друг в чата и ако сте достатъчно бързи, никой няма да го е видял. За жалост обаче, потребителите ще виждат все пак, че сте изтрили нещо.

Както можете да се уверите впоследствие, всички страни, свързани в чата, ще видят, че е изпратено и изтрито съобщение, независимо дали са видели съобщението, преди то да бъде премахнато.

Също така трябва да се отбележи, че тази функция е изключителна за пълното приложение Facebook Messenger, а не за Facebook Messenger Lite.

А ние се надяваме, че сме ви били полезни с това кратко напътствие как се изтрива съобщение във Facebook Messenger.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Катя Димитрова

Журналист със солиден за възрастта си опит. Ревностен застъпник за свободата на словото, за чието съществуване понякога се лъжем само от добро възпитание. Почитател на футуристичните и смели идеи не само в бизнес аспект, но и във всяка една човешка микровселена. Смелост и поглед напред - там е ключът! Тук съм, за да споделям с вас всичко най-важно и актуално от света на технологиите и да ви докажа, че добрите новини не са непостижима задача в бранша. А интересите ми са свързани основно с всички форми на изкуството, с пътуванията и футбола. И искам да имам котка.