Начало / Гейминг / Изтече нов трейлър на King’s Row Insurrection
Нови скинове от King's Row картата

Изтече нов трейлър на King’s Row Insurrection

Френски трейлър за новото събитие в Overwatch картата King’s Row изтече в Тубата. Рекламата е за Плейстейшън 4 порта на Overwatch и показва новия облик на една от култовите арени на шутъра – King’s Row Insurrection!

На трейлъра се вижда най-основната промяна – картата King’s Row ще е PvE формат, тоест играчите си избират герои и се изправят срещу компютърни противници. Има няколко ключови момента :

  • можете да си избирате измежду Райнхард, Мърси, Торбьорн и Трейсър.
  • противниците са една определена фракция от Omnics, наречена Null Sector.
  • целите в картата може би ще бъдат „унищожи обект“ и „ликвидирай вълни от мобове“.

На видеото ясно се вижда огромно зенитно оръдие, което стреля по нещо. Вероятно именно то ще трябва да се премахне като зададена нова цел на картата. Също така се виждат вълни от роботи (наречени Omnics в Overwatch вселената) – модели с щит като на Райнхард, както и някакви малки бастионоподобни противници.

И сега, черешката на тортата – изцяло нови скинове за гореспоменатите четирима герои, както и Blackwatch версии на Genji и McCree. Любимата на всички френска снайперистка – Widowmaker, също ще има съвсем нов, доста готин скин.

Цялостната тема и история зад King’s Row – Insurrection e национална криза в Лондон, Англия, където група терористи – омникс, са завзели определен квартал в ситито! Тези натрапници са така наречените Null Sector. Те се бият за равноправие между роботи и хора, както и за справедливо отношение към всички omnics.

Тази мисия е също така и първата официална изява на Tracer на бойно поле. Няколко седмици по-рано от Blizzard пуснаха онлайн уеб комикс, който проследяваше именно минутите, преди екип от Overwatch да се намеси в извънредната ситуация в Лондон. Този екип се състои от Рaйнхард, Торбьорн и Мърси, като в последния момент се появява и Лена Окстън (кодово име Tracer).

Времевото позициониране на тази битка е някъде преди тежкия разкол в Overwatch и след някакъв мистериозен инцидент в Египет, където любимите ни герои са сгафили доста лошо.

Насладете се на френския трейлър по-долу :

 

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

За Никола Гайдов

Геймър до мозъка на костите си, книжен човек, завършил Книгоиздаване в СУ, в свободното си време пише сценарии за късометражни филми и се занимава със семейния пчеларски бизнес. RPG - маняк, умира си за добра и оригинална история, независимо под каква форма. Любител на качественото фентъзи, фантастика и приключенска литература.