iPhone

Следващото iPhone събитие на Apple ще бъде на 12 септември

Apple разпрати покани за новото издание на ежегодното си iPhone събитие, на което се очаква да бъдат обявени много нови продукти – вероятно нов Apple Watch и актуализиран iPad Pro. То ще се състои на 12 септември в Купъртино, Калифорния. Поканата се отличава с бронзов кръг, който напомня на новата централа на технологичния гигант, която отвори врати миналата година.

Очакванията на потребителите

Според слуховете е възможно да бъдат обявени три нови айфона, включително подобрен iPhone X с 5.8-инчов OLED екран. Възможна е и по-евтина версия на iPhone X с 6.1-инчов LCD екран и друго устройство от висок клас с 6.5-инчов OLED екран.

Другите мълви са, че най-евтиният нов iPhone може да дойде в разнообразни нестандартни цветове. Тези телефони вероятно ще включват системата за отключване Face ID на Apple. В същото време 3D Touch може да бъде премахната от поне едно от устройствата. Това би било голям обрат, след като компанията направи огромна сделка за функцията през 2015 г.

Apple също така планира големи редизайни за MacBook Air и Mac mini тази есен, но не е ясно дали те ще дебютират на iPhone събитието. Новият MacBook Air ще бъде по-евтин и ще включва по-тънки рамки и дисплей Retina.

Едно от най-големите събития

Можем да видим и нов iPad Pro с Face ID и Apple Watch с по-голям дисплей. Ако всички тези хардуерни слухове се оправдаят, това ще бъде едно от най-големите събития на Apple от известно време насам.

Събитието ще започне в 10 часа местно време. Разбира се, Technology.bg ще следи случващото се в Купъртино, Калифорния, и ще ви предостави най-важните новини. Следете ни, за да научавате всичко най-ново и всичко най-интересно от света на науката и информационните технологии!

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

За Катя Димитрова

Журналист със солиден за възрастта си опит. Ревностен застъпник за свободата на словото, за чието съществуване понякога се лъжем само от добро възпитание. Почитател на футуристичните и смели идеи не само в бизнес аспект, но и във всяка една човешка микровселена. Смелост и поглед напред - там е ключът! Тук съм, за да споделям с вас всичко най-важно и актуално от света на технологиите и да ви докажа, че добрите новини не са непостижима задача в бранша. А интересите ми са свързани основно с всички форми на изкуството, с пътуванията и футбола. И искам да имам котка.