GTA online

Втори обир в GTA online – The Prison Break

Това е третата част от нашата поредица за обирите в GTA onlinе. Тази мисия се играе от четирима души, които в повечето подготовки се разделят на отбори, за да изпълнят задачата. Ако не сте чели миналите части, ето линкове към тях: Част 1 и Част 2.

Plane

И четиримата отивате в хангар в  Грейпсийд,  за да откраднете самолет, който ще използвате на финала на обира. Враговете са изключително много – бъдете внимателни. Навсякъде из летището има резервоари, пълни със запалима течност. Когато враговете са близо до тях – стреляте по резервоара и той избухва, което убива доста врагове на веднъж. Препоръчвам да се прави с две бронирани коли, по двама души във всяка, защото ще ви нападат от всички страни. Когато сте убили всички, един от вас се качва в самолета и трябва да го закара невредим на летището в Лос Сантос. Оттам ще го вземете на финала на този обир.

Bus

Трябва да откраднете затворнически бус. Пазят го две черни коли – една отпред и една отзад, с по един агент вътре и един полицейски хеликоптер. В момента, в който докоснете някоя от колите или буса, започва да ви гони 4 звезди полиция, още преди да сте слезли от колите, трябва да сте убили агентите от черните коли и шофьора на буса. Докато един се качва в него, някой друг трябва да отстрани хеликоптера, защото иначе няма да можете да избягате от полицията. След като сте откраднали буса, всички членове на екипа трябва да избягат от полицията, като най – трудно е за този в буса. Стойте далеч от пътищата – изгубете полицията някъде в пустинята. Когато тя спре да гони всички от екипа, трябва да закарате буса в скривалище, откъдето ще го вземете при финалния обир.

Station

Тук има два отбора по двама души.

Отбор 1

Този отбор трябва да открадне полицейска кола, да изгуби полицията ( 3 звезди в момента, когато застреляте полицай ) и да отиде в управлението на полицията. Около и в управлението не тичайте и не вадете оръжие, защото ще ви заподозрат и ще започнат да стрелят по вас. Влизате, взимате графика за движение на затворническия бус и излизате. Карате патрулката под мост, където ще намерите галони с бензин и Getaway car, за да я унищожите. Връщате се в апартамента на организатора на този обир и чакате другия отбор да завърши задачата си.

тип за обир - тунел на метро.

*Тип – Ако ви е трудно да изгубите 3 звезди, на тази локация има тунел на метрото – куките никога не влизат там. ( Сигурно ги е страх от тъмното! )

Отбор 2

Задачата на този отбор сигурно ще ви се стори по–трудна, но всъщност е изключително лесна (ако знаеш как да я направиш). Трябва да отидете на доковете, където мафиоти пазят спортна кола, която трябва да откраднете. Тя се намира на най- горното ниво на товарен кораб – заключена в контейнер. Ако тръгнете от долу нагоре по кораба , най- вероятно ще умрете по–бързо, отколкото предполагате.

Преди да отидете на доковете, отидете до ammu-nation и си вземете парашути. Точно срещу кораба има кран със стълба, по която се покатервате. Вървите по крана и когато стигнете над контейнера, в който е колата – убийте враговете, които са долу. Те са двама или четирима – в зависимост от трудността, която сте избрали за тази подготовка. Скачате, взимате колата и си тръгвате. Не забравяйте да си отворите парашута. По пътя ще има врагове, на които ще трябва да избягате, или да ги убиете в движение. Карате колата в същото скривалище, в което закарахте буса на миналата подготовка.

Wet work

Тук също има два отбора по двама души.

Отбор 1

Отивате на покрива на сграда, от която ще трябва да убиете двама души, които идват в сив седан. Не използвайте експлозия за убийството, защото ще унищожите куфарчето, което трябва да вземете и да го занесете в апартамента на организатора на обира. Ако имате бронирана кола, използвайте я, защото веднага щом убиете двамата души, ще ви гонят 3 звезди. Най – лесният начин е след като слезете от покрива, да се качите в бронираната кола, да отидете до куфарчето така, че то да ви се падне точно до вратата. Слизате, взимате го, връщате се в колата и дим да ви няма.

Отбор 2

Вие трябва да убиете свидетел по дело, преди охраната да го е изкарала от вилата, в която го държат. Ако тръгнете да влизате в нея през входа, най-вероятно ще умрете ( или доста ще се забавите, докато убиете охраната). Отстрани на къщата – точно в края си, оградата има ниско място, паркирате колата си, качвате се върху нея и прескачате оградата. По пътя ще ви излязат само двама охранители – веднага след стълбите вляво и до басейна вдясно. След като ги убиете, ще видите как охраната ескортира жертвата. Убивате го и си плюете на петите, но по пътя, по който сте влезли.

тип за обир - кола до ограда

Heist Finale

Това е краят на този обир. Играят 3 групи – две от с по един човек и една с двама.

Отбор 1 ( Ground )

Тук са двама души – затворник и полицай. Затворникът има САМО един пистолет – препоръчвам да е най – неопитният в отбора. Двамата отиват да вземат буса, който по–рано са откраднали. Влизат в затвора ( Не свирете с клаксона и не карайте бързо!). Почти веднага, след като слязат от буса, трябва да убият двама полицаи, които са до тях. Продължават навътре в затвора. (Внимавайте със закрития мост – на него има двама полицаи, които ще ви се паднат зад гърба). Качвате се на покрива на сграда, откъдето трябва да убиете повечето полицаи. ( Внимавайте, по стълбите идват още двама полицаи след известно време.)

Продължавате навътре и стигате до човека, за когото е цялата тази олелия, за да го вземете и да го изкарате от затвора. Препоръчвам след като го вземете, през почти цялото време да сте прикрити зад нещо и да взимате всеки възможен med kit и броня ( има ги разпръснати ) . Имате възможност да вземете същия бус, с който отидохте в затвора, но ви препоръчвам да вземете черен полицейски бус, защото е по- бърз. Трябва да стигнете до летището зад затвора, където ще се качите в самолет.

*Тип – Внимавайте, когато полицай падне на земята, първият път не е мъртъв и ще ви стреля легнал! Това важи за всички полицаи, военни и мериуедър агенти в играта.

Отбор 2 – ( Demolition )

Трябва да настигнете истинския затворнически бус. Застреляйте шофьора и откраднете буса. Карате го на летището зад затвора и го унищожавате. След това, в другия край на летището има агенти на Mаrryweather, които пазят хеликоптер. Убивате ги и крадете хеликоптера.  Един по един ще дойдат 8,6 или 4 бойни самолета (в зависимост от трудността, която сте избрали), когато Отбор 3 пристигне със самолета. Целта им е да го унищожат, а вашата – да им попречите. Не ги гонете, кръжете на едно място и само се въртете след тях. Най- доброто място е в средата на езерото.

Когато ги унищожите – не кацайте, изчакайте Отбор 1 да се върне от затвора, защото трябва да унищожите всяка заплаха за тяхната безпроблемна смяна на превозно средство. Не стойте много ниско, защото полицаите ще могат да ви стрелят. След като Отбор 1 се премести в самолета на Отбор 3, трябва да ги ескортирате до плаж, откъдето да ги вземете. Междувременно всички играчи трябва да изгубят всичките си звезди. Стойте на разстояние от самолета и хората в него, когато скочат, защото ни се е случвало да убием всички с перката на хеликоптера. Едно от топ 5 най-глупавите ни действия в тази игра. Когато всички са на брега трябва да отидете и да ги вземете, и ако всичко е както трябва, това е краят на този обир.

Отбор 3 ( Pilot )

Отново един човек. Трябва да отидете до летището в Лос Сантос да вземете самолета, след това до летището зад затвора. Ще дойдат 8, 6 или 4 бойни самолета (в зависимост от трудността, която сте избрали), които ще се опитат да ви унищожат. Трябва винаги да стоите над и зад тях, за да не могат да ви уцелят. Когато Отбор 2 унищожи враговете, изчакайте Отбор 1 да се върне и чак тогава кацнете на безопасно и близко до тях място, за да могат да дойдат в самолета. Когато всички (освен Отбор 2) са в самолета, излитате (ще ви покаже накъде) и се вдигате много, много, ама много високо, където е поставена точка за скачане.

Когато я стигнете, автоматично ще скочите – не е нужно да правите нищо. Най–добре кацнете във водата и плувайте до брега – ако сте неопитен в скачането с парашут, може да се разбиете в скалите, да умрете и всичко да се провали. Не ни питайте откъде знаем за тази вероятност, всичко ни се е случвало на този обир.  Когато всички са на брега, направете място на хеликоптера на кацне, за да ви вземе. Ако не го направите, ще кацне върху вас, ще ви убие и отново всичко ще се провали. Не питайте!

Това беше и упътването за втория обир в GTA online! Надяваме се да ви е било полезно – очаквайте подобни публикации и за следващите обири играта, съвсем скоро. 

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Теневски

Ами, биография нямам, защото съм лентяй. Не съм учил никъде, защото прекъснах образованието си, за да седя вкъщи и да играя видеоигри. Тъпо,а ?