GTA V Online

Започнах GTA V Online. Ами сега?

Преди да започна, искам да предупредя хората, които не са играли този шедьовър на Rockstar, GTA V Online – тази игра НЕ е за всеки! На моменти може да бъде толкова дразнеща, че да свършите с контролер, забит посредата на телевизора ви, както бях аз в началото. Ако нямате здрави нерви – помислете отново дали тази игра е за вас. Друго нещо е, че тази версия на играта няма определена цел и крайна точка, тя е просто за забавление и губене на време, затова производителят непрекъснато добавя нови мисии, коли, апартаменти и така нататък.

Скилове

Когато влезнете за първи път в GTA V online, правите настройките на героя си – външен вид и скилове. Външният вид е изцяло ваш избор, за скиловете ви препоръчвам да махнете всичко от shooting, driving, flying и lung capacity и да го сложите на stamina и strength по равно. Ако не го направите, ще бъдете прекалесно лесни за убиване, което ще ви скъса нервите по най-бързия възможен начин. Driving, lung capacity и flying ще получите по време на играта, за тях не е нужно да правите нещо специално.

Препоръчвам ви да развиете способността на играча си да се промъква незабелязано (Stealth). Има случаи, в които е изключително полезно! Прави се, като просто ходите в stealth режим (ляв тъмбстик надолу – ако сте на конзола; ctrl – ако сте на PC). Stamina се развива с вдигането на нива, максимумът ще достигнете на ниво 200. Strength се развива много бавно, но е също така много нужно – препоръчвам да се направи почти веднага след влизане в игра. На всеки 20 удара увеличавате по 1 strength на героя си. Трябва да стигнете до 100. Удари по коли и удари във въздуха не се броят, освен ако в колата няма друг играч. Най-лесният начин за мен е да отидете на Веспучи. По плажната ивица има изключително много хора през светлата част на виртуалното денонощие.

Пари и репутация

Когато влезете в GTA V Online и изпълните началната мисия – нямате нито кола, нито апартамент – нямате нищо и трябва да започнете отнякъде. Препоръчвам мисии „играч срещу играч“ (adversery mode). С това ще увеличите бойните уменията на играча си (shooting и strength), което ще ви бъде полезно, а освен това от 3-4 игри ще вдигнете около 10 нива (в зависимост от това дали отборът ви печели, или губи). Ако смятате, че тези игри все още са трудни за вас, играйте в състезания. Бъдете сигурни, че преди 25-то ниво никой няма да ви допусне в мисиите.

Кола

След като вече сте събрали малко пари и сте вдигнали няколко нива, време e да си вземете кола, която ще бъде само ваша! Aко пожелаете, можете да я заключите, за да не може никой да влиза в нея. Ще ви се обадят да ви кажат да откраднете кола и да я закарате в Los Santos Customs, за да й смените цвета, да я застраховате и да й сложите GPS. Ако някой унищожи личната ви кола, трябва да се обадите на most mutual insurance, за да я възстановят. За първа кола препоръчвам Bravado Gauntlet. Бърза е и не е нужно да си я купувате – можете да я откраднете и да я закарате в най-близкия mod shop, за да стане ваша.

Оръжие

Имате само един пистолет – време е да отидете до Ammu-nation! Купете си само един автомат и патрони за него – парите ще са ви нужни занапред. Препоръчвам Special Carbine, ще ви излезе около 14,000$.

Обири

Ако вече сте ниво 12, ще получите обаждане от Лестър, който ще иска да си купите апартамент, за да можете да организирате обири. Препоръчвам този на Alta street, защото е близо до всичко. Ще ви струва 217,000$.

След като вече имате апартамент, Лестър ще ви се обади отново, за да ви инструктира да отидете до фабриката му. След като отидете и говорите с него, трябва да изчакате известно време, докато се свърже отново с вас. Докато чакате, може да изпълните някой Freemode event. Те са на всеки 30 минути и са добър страничен източник на пари. Когато Лестър се свърже с вас отново, трябва да отидете в апартамента си – в стаята за подготовка на обири.

И така, след всичко казано дотук, очаквайте следващите статии с конкретните обири в GTA V Online! Надявам се да съм ви бил максимално полезен с началото на серията ръководства за GTA V Online heists.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Теневски

Ами, биография нямам, защото съм лентяй. Не съм учил никъде, защото прекъснах образованието си, за да седя вкъщи и да играя видеоигри. Тъпо,а ?