GTA online

Първи обир в GTA V Online – The Fleeca Job

Това е продължението на интрото за GTA V, което ви показахме по-рано. Тук сме включили първия обир, който ви дава Лестър, когато стигнете нужното ниво. Надяваме се да сме полезни на новаците в играта, защото виждаме, че са много, въпреки че играта не е нова. Единственият обир с двама души. Много приятен и бърз. Добър източник на кинти – чисти 100,000$. Такса при започване – 11,750$.

Подготовка за първи обир в GTA V

Scoрe out

Двама души, единият кара, другият прави миниигра, която по–късно да ви вкара в трезора на банката, която ще обирате. В никакъв случай не бива да блъскате пешеходци или да стреляте, иначе подготовката ще бъде провалена.

GTA V Online Оглед на банката

Kuruma

Отивате на покрива на паркинг, откъдето трябва да откраднете бронирана кола. Има доста врагове – ако сте неопитни, бъдете внимателни, крийте се и не бързайте. Внимавайте с карането – на тази подготовка всяка кола се опитва да ви засече, а колкото повече блъскате колата, толкова по–малко пари ще вземете. Най–лесно се прави с още една бронирана кола, ако вече сте достатъчно напред в GTA V Online, че да имате такава.

GTA V Online Kuruma

Heist Finale

Шофьор

Трябва да отидете до банката. Когато партньорът ви е готов с минииграта, влизате вътре. Трябва да застреляте четири камери и да държите хората изплашени, но живи! Ако ги убиете, проваляте обира. Когато партньорът ви е готов, се връщате в колата и тръгвате по жълтата линия. По пътя има три полицейски блокади. На първите две отляво има място да минете, не е нужно да се забавяте, като се блъскате в тях, третата е плътна – нея трябва да разбиете. Ще стигнете до мост, където трябва да ви вдигне хеликоптер чрез магнит. Играта ще ви каже да карате под хеликоптера, но вие трябва да карате под магнита, не под хеликоптера!

Дрилър

Трябва да изпълните минииграта, преди да сте стигнали до банката. Когато стигнете, чрез телефона си отваряте трезора, отивате в задната част на банката и започвате да пробивате ключалката на кутията, която трябва да вземете. Ако натискате RT и L (Xbox) R2 и L (PS) докрай, бормашината ще прегрее и само ще ви забави. Трябва да ги натискате малко и постепенно да увеличавате. В левия долен ъгъл на екрана ще ви покаже бургията на бормашината – ако стане розова или червена – натискате прекалено много. Когато сте готови, се връщате в колата. Първите пъти на всички финали, ще вземете 100,000$ бонус.

 GTA V Online обир роля 1

Elite challenge

  • Никой да не умира
  • По–малко от 6% счупване на колата
  • Да се направи за по–малко от 5:20 минути

Дотук добре! Очаквайте и представянето на втория обир в GTA V online, съвсем скоро. А през останалото време – оставете ни коментар под статията, полезна ли ви беше информацията за този heist?

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Теневски

Ами, биография нямам, защото съм лентяй. Не съм учил никъде, защото прекъснах образованието си, за да седя вкъщи и да играя видеоигри. Тъпо,а ?