Трети Обир в GTA Online – Humane Labs

Здравейте и добре дошли в нашата четвърта част от обирите в GTA V online. Тук ще ви покажем нужните неща, за да оберете Humane Labs и да си тръгнете с чисти четиристотин хиляди. Ако сте пропуснали миналата част от поредицата, можете да я видите тук.

  • Такса при започване: 54,000$

Key Codes

Трябва да стигнем до паркинг, на който всеки ще вземе позицията, която е избрал. Ще дойдат жена и нейният бодигард, от които трябва да купите кодове за алармите на Humane Labs, което ще обирате. Опитът за покупката на кодовете е прекъсната от агенти. Тук започва мисията. Има три отбора.

Ground team ( Buyer, Bodyguard )

Веднага, щом клипа свърши, трябва да се скрием зад най-близката кола, за да оцелеем. Има прозорец между двете вълни от агенти, който трябва да използваме, за да вземем кодовете и да се върнем в апартамента на организатора. Ако ни е прекалено трудно – вдясно има гараж, в който можем да се скрием.

Lookout ( North )

Когато се качим по стълбата, има два знака, които ни предпазват от стрелбата. Ние трябва да убиваме агентите на улицата и тези, които идват зад нас. Слизаме чак, когато отбор 1 вземе куфарчето, качваме се в кола и бягаме.

Lookout ( North )

Ние имаме климатик, зад който да се скрием, но не разчитаме на него, защото по някое време се чупи и дори през него ни взима кръв. Трябва да убием агентите срещу и отляво на нас. Слизаме, когато Отбор 1 вземе куфарчето, качваме се в кола и бягаме.

*Тип – След като убием агентите имаме около 10 секунди да вземем куфарчето и целият отбор да избяга. Ако не успеем навреме, най – вероятно ще умрем.
* След като пристигнем на паркинга, вече нямаме достъп до собствените си коли.

* Не стреляме и не вадим оръжие преди да са дошли агентите – така ще провалим подготовката.

Humale labs setup 1

Insurgents

Трябва да отидем до мобилна база на мериуедър, откъдето трябва да откраднем два бронирани джипа. Те ще се използват в последната подтоговка, за да влезем в Humane Labs. В този сетъп, ако нямаме бронирана кола, най – добре е да не слизаме при джиповете преди агентите да са убити. Един от нас трябва да се качи на джипа, който е без оръжие, другите трима – в другия. Тази подготовка се прави най – лесно, когато този с оръжието е отпред и убива агентите, които се опитват да ви спрат по пътя. Не трябва да водим Мериуедър там, където ще оставим джиповете – малко преди да стигнем спираме и правим меле, така че да не остане никой.

Humane Labs insurgents

ЕМР

Трябва с коли да стигнем до плаж, откъдето ще се прекачим в лодка, с която ще стигнем до кораб, на който има самолети. Рокстар не са забравили разнообразието. В един от самолетите има нещо, което ще трябва да закараме до Humane Labs в една от следващите мисии. Когато стигнем, ще трябва да минем през целия кораб, за да стигнем до целта си.

Крием се и не бързаме, защото агентите идват от много места. Когато стигнем най – горе, един от нас трябва да се качи в най – бързия самолет в играта ( Hydra ), а другите в обикновени бойни изтребители. Когато излетим, ще дойдат 11 самолета, които трябва да убием, преди да закараме Хидрата в скривалището. Независимо в кой самолет сме – винаги стоим зад и над тях, за да не могат да ни уцелят. Препоръчваме Хидрата да стои далеч от битката, защото унищожат ли я – всичко приключва. Също много внимаваме с повърхността на водата, защото в тази мисия времето е лошо, а видимостта, колкото в кучешки задни части.

Humane Labs - EMP

Valkyrie

Трябва да откраднем боен хиликоптер, който ще ни е нужен на финала. С него пристигаме в Humane Labs. Отново база на мериуедър. Крием се и не бързаме – много са. Когато всички влезнат в хиликоптера и излетим, ще започнат да идват врагове, които трябва да убием. Най – лесно е ,когато най – опитния пилотира. Двамата, които са в задната част на хиликоптера могат да използват оръдията, които са монтирани там.

Най – лесно е, когато има опитен играч до пилота, защото оттам може да използва оръжие, което лесно унищожава хиликоптери. Ако чуем писклив звук, правин страничен лупинг с хиликоптера, или се „ гмуркаме” рязко надолу. Звукът е предупреждение, че са изстреляли ракета по нас. Valkyrie може да понесе до три ракети. Не е нужно да споменаваме последствията от четвъртата. Когато вече няма врагове трябва да закараме хиликоптера до скривалището, откъдето ще го вземеме на финала.

Humane Labs - Valkyrie

Deliver EMP

Трябва да отидем да вземем бронирания джип от втората подготовка, а след това до мястото, Humane Labs. Силно препоръчваме най – неопитния да остане в джипа. Тук без комуникация е изключително трудно. Трябва да убием всички охранители и учени, но без другите работници на мястото да разберат. Ако някой от тях види тяло – горим. Ако видят как убиваме някой – горим. Ако видят или чуят нас  – сещате се. Поне двама от нас трябва да си комуникират, защото охранителите стоят по двама и трябва да бъдат убити едновременно и от разстояние.

Отвътре ще излезе брониран джип, не е нужно да убиваме хората в него – ако стоим там, където не ни виждат, те просто ще излезнат и ще си тръгнат. Сините конуси на картата са местата, където не трябва да бъдем – там ни виждат. Когато ходим, на карата около нас се образуват сини кръгове. Те представляват шумът, който правим.

Ако кръговете се срещнат с конусите, ще ни чуят. Когато всички са мъртви – този, който е чакал в джипа трябва да влезе с него, докато някой друг хаква вратата на гаражите чрез мини игра. Когато сме готови – влизате в камион, който седи до гаражите и си тръгваме. По пътя ще срещнем агенти, но ако не стреляме, те просто ще ни подминат и мисията ще бъде успешна.

ФИНАЛ – Обирът на Humane Labs

Ако сме успяли да стигнете дотук без помощта на мента, глог и валериан, значи няма да ни бъде особено трудно да завършим започнатото. Във финала има три отбора, препоръчваме най – опитните да бъдат в първия и всички да се заредят с армор и снакс.Всички трябва да стигнат до скривалището на хиликоптера от предпоследната подготовка и да отидат в Humane Labs.

  • Ground Team

Ние трябва да седнем в задната част на хеликоптера, за да може Отбор 3 да стреля с оръжието, монтирано под него. Когато стигнем до определена точка, трябва да скочим и да се приземим на паркинга на лабораторията. Включваме очилата за нощно виждане, взривяваме вратата и още там започваме със стрелбата. Не стоим на вратата, защото ще започнат да прииждат отзад и ще се озовем в неприятна ситуация. Пробиваме си път през сградата и стигате до врата, за чието отваряне е нужна комуникация. Трябва да застанем от двете ѝ страни и да сложим картите-ключове едновременно, за да се отвори. Влизаме, хакваме един компютър и излизаме с асансьор.

Тръгваме и си проправяте път през враговете до изхода, който ще използваме, а именно да преплуваме под сградата, за да стигнем до плажа откъдето Отбори 1 и 2 да ни вземат. Докато сме във водата, нашите съотборници ще спрат да ни виждат на картата и когато изплуваме, трябва да изстреляме сигнални ракети, за да им покажем къде сме. Това не е наложително, защото ако пилотът е правил мисията, ще знае откъде да ни вземе. Ще дойдат четири хиликоптера, за чието убиване трябва да помогнем.

  • Gunner

Нашата задача е проста и не изисква никакви специални умения. Качваме се до пилота и когато Отбор 1 скочат, ние трябва да се уверим на паркинга да няма врагове, които да ги нападнат. След като влезнат в сградата, ще започнат да идват хиликоптери и джипове, които трябва да убием. Предпазваме хеликоптера от враговете, докато отбор 1 излезе от сградата. След като ги вземем, трябва да унищожим четири хеликоптера.

  • Pilot

Взимаме хеликоптера и отиваме към точката за скачане, която се намира много над лабораторията. Когато отбор 1 скочи, трябва да се снижим, за да може отбор 2 да има видимост към паркинга. Когато хеликоптерите приближат се стремим да стоим с лице към тях,но и над тях, тъй като оръдието на нашият хеликоптер е монтирано отдолу, и не се върти на 360 градуса, отбор 2 няма да може да унищожи враговете, ако сме под тях, или ако те са зад нас. Ще видим сигнална ракета от плажа, когато отбор 1 излезе от сградата. Взимаме ги, унищожаваме останалите четири хеликоптера. Ако успеем да закараме Valkyrie до крайната точка – мисията е изпълнена.

*Тип- Когато взимате хеликоптера от скривалището, внимавайте с агентите, които го пазят. Ако ги сгазите с кола, или докоснете с перката, мисията е провалена.

 

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Теневски

Ами, биография нямам, защото съм лентяй. Не съм учил никъде, защото прекъснах образованието си, за да седя вкъщи и да играя видеоигри. Тъпо,а ?