Loading Screen - NVR

Natural Vision Remastered с нов ъпдейт

Вие сте манияци на тема графики? Обичате игрите да изглеждат по-реално от заобикалящата ви среда? А обичате ли да си изкарвате нервите на абсолютно невинните и неподозиращи шофьори и пешеходци? Ако отговорите на тези въпроси са „да“, значи новият ъпдейт на Natural Vision Remastered Mod в Grand Theft Auto 5 ще ви зарадва.

Тази сряда – 24.10.2018 ще бъде пуснат резултатът от стотиците часове работа на Jamal Rashid.

Кое е различното в Natural Vision Remastered?

В последната версия на Natural Vision Remastered съм се концентрирал главно върху облачното време.

Това казва Rashid aka Razed в имейл до PCgamer.com.

Rashid казва, че новото облачно време в играта нарочно наподобява стила на Red Dead Redemption 2 и добавя: „Радвам се, че най-накрая завърших последния ъпдейт. Така PC геймърите ще имат нещо свързано с RDR2, на което да се радват по-късно тази седмица, докато всички се фукат с конзолите си“.

Малка част от забележителните резултати на Razed:

Porsche - NVR

 

Lambo - Natural Vision Remastered

Sunrise - Natural Vision Remastered

С помощ от приятел промених самата текстура на облаците, с цел да придам на краищата им „по-мек“ вид. Много от промените са вдъхновени от RDR2, която изглежда абсолютно зашеметяващо, според мен. Надявам се да излезе за PC догодина, защото си умирам да я „модна“.

Освен гореспоменатите промени, Razed е променил и други състояния на времето, както е оправил и много бъгове. Той споделя, че времето, прекарано от него в Grand Theft Auto 5, надхвърля 4500 часа. „Множество от тези часове са прекарани в модване“. От него също разбираме, че версията на Natural Vision Remastered, която току-що е завършил, ще е и нейната последна. Rashid споделя, че е готов да започне нещо ново, а ние трепнем в очакване да видим следващата му работа и му пожелаваме успех в бъдещите начинания.

На този линк можете да откриете канала на Razed в YouTube и да разгледате другите му модове, ако този ви харесва.

А вие пробвали ли сте NVR или други модове на Grand Theft Auto 5? Споделете мненията си в коментарите и не забравяйте да посетите нашата официлна Фейсбук страница – Гейминг Зона.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Теневски

Ами, биография нямам, защото съм лентяй. Не съм учил никъде, защото прекъснах образованието си, за да седя вкъщи и да играя видеоигри. Тъпо,а ?