Fortnite

Fortnite може да задмине PlayerUnknown’s Battlegrounds

Fortnite вече се играе от 40 милиона потребители, според официално изявление на разработчиците от Epic Games. Освен това е постигнала и 2 милиона играчи online в един ден. Въпреки тези цифри, все още не може да се мери с PUBG, която все още е лидер в жанра „Battle Royale“.

Но какво е Fortnite?

Играта, която според някои хора ще задмине Playerunknown`s Battlegrounds, има два игрови формата – единият е отборна игра, другият – 100 човека, всеки срещу всеки, като последният жив печели. Влизате и започвате с кирка, трябва да си намерите оръжие. По картата има пръснати оръжия, амуниции и отвари за вдигане на кръвта и бронята. Когато ви убият играта за вас свършва, което при нас стана в първите 10 секунди.

Пуска ви на остров, на който всички сте заедно и не можете да се убиете, а след това ви кара до друг остров, на който всеки е ваш враг. Използвайки кирката, трябва да съберете материали, за да си построите някакъв вид убежище. Oсвен ако не решите да използвате вече построените такива, в които има най-различни полезни неща. Има буря, която идва към вас и безопасната зона се стеснява – вие трябва да стоите в тази зона, ако искате да оцелеете.

Видове насилие във Fortnite

Освен сами, можете да играете и в отбор срещу другите играчи. Отборите могат да бъдат от двама или четирима души. Ако някой от вас е застрелян, другите могат да възстановят кръвта му, преди да е умрял. Когато убиете някой, той изпуска всичките си принадлежности, следвателно вие можете да ги вземете. Оръжията, които взимате, се подреждат в инвенторара ви с различен цвят, който представлява силата на оръжието.

Когато играете в отбор, преди да се скочили от автобуса, можете да сложите waypoints на картата, за да се разберете по между си къде ще кацнете, за да стоите заедно.

След около 30 минути игра, в заключение можем да кажем, че Fortnite е доста забавна! Препоръчваме на всеки, който все още не я е играл, да го направи още днес. Безплатна е за всички платформи.

 

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Теневски

Ами, биография нямам, защото съм лентяй. Не съм учил никъде, защото прекъснах образованието си, за да седя вкъщи и да играя видеоигри. Тъпо,а ?