XBOX store

XBOX store – Топ 6 безплатни игри

Някои от игрите, които ще ви представим, може да са малко по – прашни от другите. Ние обаче осъзнаваме, че не всеки има желанието да даде 150 лева за preorder на последният farcry.И така решихме да ви представим няколко безплатни алтернативи, които можете да свалите от XBOX store веднага, щом решите.

Fortnite Battle royale

Ако сте от много малкото останали хора, които все още не са чували за Fortnite, можете да прочетете статията ни за нея тук. След ъпдейт на играта, версията вече е 2.2.0. Картата – обновена с нови градове и подземни мини, които, обаче винаги са пренаселени, което може да бъде изключително нервиращо. Освен новите места, тези, които бяха там и преди ъпдейта са подновени. Също имаме и нови зареждащи екранни снимки – това не влияе на играта или нивото ни, но пък си е готино.Въпреки гореизброените подобрения – нови оръжия нямаме, което ни разочарова, защото не го очаквахме.  Както и да е, ще се стреляме със старите оръжия, докато Epic Games решат да ни отпуснат нови. Според играчите – Fornite е най- добрата безплатна игра в XBOX store, затова и тя е на първо място.

 

fortnite бърза предпазваща постройка

Hitman

Класическа екшън-стелт игра, позната на всеки, от филмите, игрите или книгите.Влизате в ролята на плешив убиец с баркод на тила – Агент 47. В общо взето цялата игра трябва да се дегизирате, за да не бъдете подозрителен за враговете.

Интрото на играта ви връща в събитията от Hitman: Codename 47,която беше пусната през 2000 година.Играта не е от най-актуалните, но има сравнително съвременна графика и интересна кампания.

 

hitman агент 47

Crossout

Пусната през лятото на миналата година. Онлайн шутър игра, която ни позволява да модифицираме превозни средства, слагайки оръжия на всякакви произволни места. На вратите, на тавана, на решетката, на капака – където си пожелаем.

Освен оръжия, можем да сложим бууст. Сменяме частите на превозното си средство и да се впускаме в разярена битка, наподобяваща блъскащи колички. Играта е доста забавна и е прекрасен убиец на време.

crossout модефициран джип

Paladins

Отново онлайн, отново шутър.

С влизането в играта имате избор, за да приведете героя си във вашият стил на игра. Възможностите са три:

 • Ambush (stealth)

 • Когато сте в стелт мод правите 15% повече демидж с оръжия. Това избирате, ако предпочитате да убивате, преди да бъдете забелязан.
 • Crack Shot (weapon)

 • Второто ви оръжие прави 20% повече демидж на врагове, които сте ударили със снайпер в последните 4 секунди. Ако сте бърз стрелец това е вашият избор.
 • Nocturnal (stealth)

 • Стелт барът ви се хаби в пъти по-бавно от обикновено. Това избираме, ако не сме сигурни в уменията си за убиване и предпочитаме да стоим в сенките.

След като сте избрали стил на игра, избирате своята допълнителна карта. Тук възможностите са пет и те са следните:

 • Dexterous II (quick switch)

 • Превключвате на второто си оръжие с 40% по-бързо от обикновено.
 • Escape plan I (stealth)

 • Когато сте на под 65% кръв и влезнете в стелт, се регенерирате до 100%
 • Trigger control IV (weapon)

 • Намалява неточносттана второто ви оръжие с 32%
 • Guerilla Tactics IV ( stealth)

 • Когато убиете враг с един удар (елиминация) получавате 60 стелт точки.
 • Roost I (scope)

 • Докато сте неподвижни, и сте изкарали снайпера си, стелт бара ви се хаби с 8% по – бавно.

След като вече сте избрали стила си на игра, можете да започнете безмилостното убиване и да бъдете безмилостно убивани, разбира се.

 

paladins аватари

NBA2K18

Към момента на писане на тази статия, NBA2K18 беше безплатна, но за съжеление вече не е. Въпреки това ще я оставим в този списък с надеждата един ден тя отново да бъде free to play.

Ако сте фен на баскетбола, но не и когато физически трябва да скачате и тичате – не му мислете, ами започнете играта. Ако изберете кампания, след като изгледате клип, в който мениджърът ви ви казва да си изберете марка, която да ви спонсорира.

Започвате със съвсем базов аватар, който да перснализирате според претенциите си. Татуировки,прически, линиите на лицето, дрехи и всичко, което пожелаете, за да изглежда аватарът ви така, както желаете. Играта няма нужда от повече представяне. Ако това е вашият жанр – можете да започнете безплатно още сега.

 

NBA2018 Kyrie Irving

Resident Evil revelations 2

Единствената от подбраните от нас безплатни игри, включваща зомбита, което е любимото ни. Играта наистина е стара, но с много добър замисъл и кампания. Започваме с два играеми героя – Мойра и Клеър. Затворени в мазето на нещо като стар затвор, опитвайки се да избягат, като си пробият път през зомбитата.Играта изглежда много интересна,графиката ѝ е поносима и зомбитата не са прекалено трудни за убиване като в други подобни игри. Освен това, не идват на тълпи и имахме време да се подготвим подобаващо за тях.

resident evil Мойра, Клеър,зомби

Това бяха нашите предложения за най-добрите безплатни игри в xbox store, които да ви служат за заместител на тези, чийто цени чакате да паднат, за да вземете.Надяваме се да сме ви били полезни и да се забавлявате, знаейки, че не сте пропиляли 1/5 от месечната си заплата за виртуални развлечения.А какви са вашите предложения за безплатни игри? Кажете ни в коментарите.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Теневски

Ами, биография нямам, защото съм лентяй. Не съм учил никъде, защото прекъснах образованието си, за да седя вкъщи и да играя видеоигри. Тъпо,а ?