SpellBreak Battle Royale

Spellbreak Battle Royale – магии и експлозии

Всички знаем, че в последната година Battle Royale игрите станаха едни от най-предпочитаните. Този жанр помогна на Call of Duty да направи половин милиард за три дни с новата си игра – Black Ops 4. Също помогна на Fortnite да възроди оригиналната си Save The World игра, като я направи една от най-коментираните през 2018. Много хора не харесват тези вид игри, но това не променя тяхната популярност. Spellbreak Battle Royale изглежда като една доста интересна и забавна игра с голям потенциал за развитие.

https://twitter.com/PlaySpellbreak/status/1045002308067762176

Какво представлява Spellbreak Battle Royale?

Магиите, които можете да използвате за унищожение на опонентите си, се променят според класа, с който играете. Същият този клас ви позволята да „вдигнете“ ръкавици, които са заредени с различни видове магии. За момента има единадесет игрови класа, всеки с различни стратегии на игра. Имаме огън, лед, светкавици, камъни, вятър и отрова. Тези неща могат да се комбинират от играчите в използването на магиите им.

Ръкавичките имат основни и вторични магии. Първо имаме един прецизен удар, а след това експлозия от нещо смъртносно.

SpellBreak Battle Royale огън и лед

Ако обичате да тествате

Тези магии могат да създадат доста готини моменти, като например врагът да ви избяга, защото не го виждате заради експлозията около него. Играта е все още в Pre-Alpha. Можете да се запишете и да бъдете един от тестърите тук. За момента може да се играе само от PC геймъри и няма информация дали конзолните играчи ще „намажат“. Един от девелъпърите отговори на въпроса за конзолите така:

Pre-Alpha-та на Spellbreak Battle Royale е само за PC играчи. Би ни харесало в бъдеще да добавим още платформи, на които да се играе, но нямаме нищо да обявим засега.

Spellbreak Battle Royale лед

И общо взето – това е, което знаем за играта засега. Лично мен ме привличат такива режими на игра и бих се зарадвал в един момент тази да се издигне. Мисля, че ще бъде доста забавна и зарибяваща. А вас привличат ли ви такива видове игри? Кажете ни в коментарите и не забравяйте да посетите Гейминг Зоната.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Теневски

Ами, биография нямам, защото съм лентяй. Не съм учил никъде, защото прекъснах образованието си, за да седя вкъщи и да играя видеоигри. Тъпо,а ?