Call Of Duty

Call of Duty: WWII се продава добре

Миналогодишното издание на Call of Duty: Infinite Warfare не постигна особено добри финансови резултати. От Activision вложиха повече средства в следваща игра Call of Duty: WWII и на този етап те се отплащат. Първоначалните продажби на новата игра от поредицата вече са надминали продажбите на миналогодишната. В цял свят те са за над 1 млрд. щатски долара и продължават да растат със стабилни темпове. Разработчик на играта е добре познатото студио Sledgehammer Games.

Какви промени има между Call of Duty: Infinite Warfare и WWII?

Activision обявиха, че желанието им за Call of Duty: WWII е да върнат играта към корените ѝ. По тази причина ще заложат на добре изпипаната история за Втората световна война и разработчика Sledgehammer Games. Издателят оценява Infinite Warfare като страхотна игра, с много добри иновации, но продажбите са били под очакванията. Също така част от „diehard“ феновете на поредицата не са харесали космическата среда и са дали негативна обратна връзка. Ако Ви допадат Call of Duty игрите, които се развиват в съвременна среда, силно Ви препоръчваме да се запознаете с Rainbow 6 Siege.

Call of Duty и Destiny най-добрите игри откъм финансови резултати за 2017

Activision обявиха, че техните игри Call of Duty: WWII и Destiny са съответно №1 и №2 по финансови резултати за изминалата година. В допълнение издателят не пропуска да се похвали, че Call of Duty е най-добре продаваната поредица за осма поредна година в световен мащаб и девета поредна година в Северна Америка. Не може да се отрече, че това е невероятен успех и малко поредици могат да се похвалят с подобни резултати в толкова поредни години. На фона на всичко това, все още чакаме новини за филмите по Call of Duty, повече вижте тук.

Call of Duty: WWII  какво да очакваме?

Издателят Activision и разработчикът Sledgehammer Games обещават, че играта е страхотна. Същевременно според тях тя носи характерния почерк на сериите и епичната атмосфера на Втората световна война. Ако сте фен на поредицата, тази игра ще Ви допадне. Не е голяма изненада, че в играта ще има Ranked Play, който ще се осъществява във формат 4v4. Модовете са добре познатите Search & Destroy, Capture the Flag и Hardpoint. На този етап Ranked Play е отворен само за PS4 и Xbox One, но очакваме скоро да бъде обявено дали и кога ще бъде отворен за PC. Повече информация относно играта може да научите от предишната ни статия тук.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Николай Раянов

Любител на игрите, филмите и новите технологии. Колидер на Gaming отбора. IT Project Manager в работно време. Повече за мен може да научите от профилите ми в социалните мрежи.