day of the dead bloodline

„Day of the Dead: Bloodline“ с трейлъри и плакат

Когато става дума за римейк на безсмъртна и обичана класика, атмосферата може да се нагорещи много бързо и много опасно. Едва ли е нужно да споменаваме, че щом говорим за някои от първите зомби филми на Джордж Ромеро, горната максима важи с пълна сила. Чисто нова версия на третия филм от поредицата, озаглавенa „Day of the Dead: Bloodline“, скоро трябва да види бял свят.

Защо обаче феновете биха били ядосани или да гледат скептично на подобна новина? Много от тях помнят първия опит за римейк от 2008 година. Много от тях още се опитват да забравят недоразумението на Стийв Майнър, което беше истинска подигравка с оригиналния материал, върху който бе базирано. Дали вторият опит ще бъде по-добър?

Това ще можем да разберем след по-малко от месец, на 5 януари, когато е премиерата на филма. Лентата е заснета в България, което въобще не ѝ помага за спечелване на положителни точки в нашите очи. Преди няколко дни се появи “зелен” трейлър, който ви предлагаме да видите сега:

Признаваме, че има няколко по-интересни кадъра, но като цяло въобще не привлича интереса ни. Все пак стискаме палци нещата да не са толкова зле и продукцията да става за гледане.

„Day of the Dead: Bloodline“ се развива в пост-апокалиптичен свят, в който зомбитата са господари. Действието ще се фокусира върху бивша студентка по медицина, която бива преследвана от фигура от миналото си. Въпросната фигура е полу-зомби, полу-човек и единствената ѝ цел е да унищожи света на жената.

Новата версия е режисирана от Хектор Ернандес Висенс (“El cadáver de Anna Fritz”) по сценарий на Ларс Джейкъбсън и Марк Тондеpай. В ролите ще видим Софи Скелтън, Джонатан Шек, Джеф Гъм, Маркъс Ванко, Марк Райно Смит и други. Както казахме, премиерата е насрочена за 5 януари 2018 година.

За финал ви представяме и показания в началото на месеца “червен” нецензуриран трейлър, както и официалния плакат на филма.

https://www.youtube.com/watch?v=TKc65We4Yhs

day of the dead: bloodline

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Димитър Копарански

The oldest and strongest emotion of mankind is fear, and the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown. So... fear me since you don't know me!