Мониторите Philips

Мониторите Philips на ISE 2022 с решения за всички основни вертикални пазари

Мониторите Philips, които ще бъдат изложени на ISE 2022, предлагат висока производителност, прогресивно мислене и устойчиви функции за всякакви нужди

От 10-13 май 2022, Philips Monitors, заедно с Philips Professional Display Solutions, ще присъства на изложението ISE 2022 в Барселона, най-голямото събитие за аудио-видео и професионална системна интеграция в света. Посетителите са поканени във Fira de Barcelona, Gran Via, щанд 3Q600 в зала 3, за да открият най-новите монитори Philips и да видят и усетят от първо лице голямото портфолио от решения на компанията с акценти във всички важни вертикални пазари като корпоративния, образованието, ритейла и много други.

Тъч монитори за дистанционно обучение

Някои от мониторите Philips, които ще бъдат показани на ISE, разполагат с тъч технология. Те са снабдени с Projected-Capacitive (P-Cap) тъч възможност и поддържат до 10 едновременни точки на докосване, което ги прави подходящи за много приложения и особено за по-усъвършенствано и ангажиращо обучение като същевременно улесняват взаимодействието между обучаващите се.

На павилиона посетителите ще могат да изпробват Philips 242B1TC – 23,8-инчов панел, който разчита на Advanced In-Cell и Projected Capacitive технологии. По-естествената, гладка и бърза реакция при докосване посрещна нуждите и желанията на образователните приложения в училищата или при дистанционно обучение, за което допринася и plug & play съвместимостта с Windows 10 и различни Android и Linux версии.

Гъвкавостта на USB-C docking

USB-C docking е мощно и практично решение, проектирано да увеличи продуктивността на съвременните многозадачни и поливалентни професионалисти. С тънкия, симетричен USB-C конектор за лесно свързване с един кабел това решение позволява на потребителите да прехвърлят сигурно данни с висока скорост, да зареждат своя лаптоп и да свързват допълнителна периферия директно към монитора за споделяне на файлове, гледане на видео и т.н.

На ISE посетителите ще открият четири модела монитори Philips: плоския 27” (68,6 см) 276B1JH, който съчетава сигурността на уебкамерата Windows Hello™ с високи екологични стандарти; извития 34” (86,36 см) 346E2CUAE за подобрена продуктивност с повече пространство за сравнение на прозорци един до друг; извития 34” (86,36 cm) 346P1CRH, който се справя перфектно с всяка задача със своя кристален панорамен изглед и 27” (68,47 см) 279C9, който е носител на iF Design Award и Red Dot 2020.

Възходът на зелените и устойчиви продукти

Philips Monitors има рекордния брой от 64 монитора на пазара, които са TCO Certified, поколение 9. Според TCO Certified, поколение 9, мониторите Philips са произведени отговорно към околната среда и с мисъл за безопасността, и включват пакет от енергоспестяващи, иновативни и екологични технологии, създадени от верига на доставки, в която устойчивостта и етичните въпроси са приоритет. Така например PowerSensor и LightSensor са две от важните „зелени“ функции, с които са снабдени мониторите Philips. На ISE можете да откриете най-екологичните монитори Philips на пазара, които са проектирани за оптимален комфорт и продуктивност и с намален отпечатък върху околната среда: пример е Philips 272B1G – 27″ (68,6 см) Full HD модел.

„Щастливи сме да присъстваме на ISE и да дадем на посетителите възможност да изпробват лично иновациите, които предлагаме на пазара. MMD под марката Philips Monitors работи по посока на важни цели, които да гарантират на клиентите най-доброто потребителско преживяване и щадящо отношение към планетата Земя”, коментира Xeni Bairaktari, Глобалем маркетинг ръководител и старши бранд мениджър за ЕС във Philips Monitors & IT Accessories. „ISE ще бъде моментът, в който ще покажем всички най-добри решения за корпоративния сектор, бизнеса и образованието.”

Споделете с нас Вашите коментари и впечатления в нашата фейсбук група – Технологичното общество на България.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Ивелина Георгиева

No matter how far you run, you can never truly escape, everything catches up to you at the end and when it does, it usually kicks your ass.