Acer Chromebook Spin 514

Acer представи Acer Chromebook Spin 514

Новият Acer Chromebook Spin 514 предоставя мощна производителност в тънък и лек и в същото време здрав корпус      

  • Acer Chromebook Spin 514 (CP514-3H) осигурява изключително мощна производителност с най-новите мобилни процесори AMD Ryzen™ 5000 C и графична карта AMD Radeon™
  • Завладяваща визуализация с 14-инчовия Full HD дисплей със 100% покритие на RGB цветовия диапазон и превъзходни аудио характеристики за конферентни срещи, обучение, забавления, игри и други
  • Тънък и лек с трансформиращ се дизайн, според военния стандарт за здравина MIL-STD 810H

Аcer представи своя нов високопроизводителен, трансформиращ се и издръжлив Acer Chromebook Spin 514, захранван от новата серия мобилни процесори AMD Ryzen™ 5000 C, базирани на архитектурата на AMD „Zen 3“ и графика AMD Radeon™, които бяха обявени същия ден.

„Продължителното партньорство на Acer с AMD доведе до дебюта на отличените с награди лаптопи Chromebook, които предоставят последните достижения в производителността в тънки и леки дизайни“, каза Джеймс Лин, главен мениджър на дивизията за лаптопи и ИТ продукти за бизнеса в Acer Inc. „Клиентите на Acer Chromebook преминаха отвъд границата на онова, което искат да правят със своя Chromebook и могат да постигнат още повече с новия Acer Chromebook Spin 514, комплектован с Ryzen“, допълни още той.

„Горди сме, че си партнираме с Acer, за да представим новия Acer Chromebook Spin 514, с процесор на AMD“, коментира Саид Мошкелани, старши вицепрезидент и генерален мениджър на поделението Client Business в AMD. — „С върховата производителност на процесорите от серията Ryzen 5000 най-новият Chromebook на Acer предлага на потребителите технология, която извежда на преден план сътрудничеството и ефективността във всяка класна стая, офис и творческо пространство“.

Мощна производителност от AMD Ryzen със завладяващ сетивата дисплей

Новият Acer Chromebook Spin 514 (CP514-3H) прави мултифункционалността лесна с най-новите процесори oт серията AMD Ryzen 5000 C, базирани на архитектурата „Zen 3“ на AMD. От управлението на личните финанси до стартирането на най-актуалните приложения за работа, новият Acer Chromebook Spin 514 може да се справи с всичко. Графиката на AMD Radeon осигурява гладка визуализация, когато играете игри в облак и стриймвате висококачествено видео на 14-инчовия Full HD мултитъч IPS дисплей на Chromebook. Изработен от Corning Gorilla Glass, дисплеят е защитен от появата на драскотини и вдлъбнатини. Благодарение на наситената 100% sRGB цветова гама на дисплея[1] и ултра-тесните му — 6,1 мм (0,24 инча) странични рамки, вниманието ще бъде приковано най-вече от завладяващите изображения.

Работещите в хибриден режим и учениците ще разполагат с превъзходно видео по време на конферентни разговори и онлайн часове, когато използват Full HD уеб камерата на Acer Chromebook Spin 514 с технология за намаляване на отблясъците. Богатият аудио звук допълва решението за конферентна връзка с двойни микрофони и два насочени нагоре високоговорителя. А затварянето на камерата защитава неприкосновеността на личния живот, когато разговорите и часовете приключат.

Външен вид

Здравината на MIL-STD 810H от военен клас е подсигурена от алуминиевите горен и долен капак. Това гарантира на потребителите защитата, от която се нуждаят, докато използват устройството, където и да ги отведат работата, обучението и забавлението. Трансформиращият дизайн на Chromebook Spin 514 включва 360-градусови панти, които позволяват сензорният дисплей да се използва в четири различни режима: режим на дисплей за презентации, режим на таблет за забавление, режим на “мида” за въвеждане от клавиатура и режим на “палатка”, за да извлечете максимума от малките пространства. Издръжливостта на батерията, която е 10 часа,[4] дава възможност на потребителите на тези модели да са ефективни в движение през целия ден.

Acer Chromebook Spin 514

Новият Chromebook Spin 514 на Acer е оборудван с допълнителни функции, включително бърз Wi-Fi 6, който гарантира надеждна производителност и свързаност, както и два USB Gen 2 Type-C порта и опционален HDMI за свързване към периферия, зареждане на устройства и прехвърляне на данни. Навигацията е плавна и прецизна със защитения с      Corning Gorilla Glass тъчпад, а опционалната клавиатура с подсветка повишава производителността при различни условия на осветление.

Acer Chromebook Enterprise Spin 514

Корпоративните потребители на Acer Chromebook Enterprise Spin 514 могат да се възползват от бизнес възможностите на Chrome OS, който предоставя на служителите модерна работна среда и устройства, които са бързи, имат вградена компютърна защита, бързо се внедряват и са с намален общ разход за придобиване. Устройствата на Acer Chromebook Enterprise освобождават ИТ от ежедневни административни задачи, улесняват работата в екип и дават сигурен достъп до данни и приложения за работните ресурси в облака.

Поддръжка на Chrome OS и приложения

Устройствата Chromebook на Acer са съвместими с операционната система Chrome OS, като предоставят кратко време за стартиране, лекота на ползване, защитеност и по-дълъг живот на батерията. Acer Chromebook поддържа уеб-базирани приложения, както и инсталирани приложения чрез Google Play, така че потребителите могат да имат достъп до всички свои любими приложения за работа, обучение, творчество и т.н.

За Acer

Основана през 1976 г., днес Acer е една от водещите компании в ИКТ сектора и присъства в повече от 160 държави по света. Компанията е фокусирана върху създаването на свят, в който хардуерът, софтуерът и услугите ще се слеят, за да се открият нови възможности за потребители и бизнеса. От услуги, насочени към интернет на нещата, до гейминг и виртуална реалност, повече от 7000 служители на Acer са посветени на изследвания, дизайн, маркетинг, продажби и поддръжка на продукти и решения, които разбиват бариерите между хората и технологиите.

Споделете какво мислите в коментарите или заповядайте да дискутираме заедно очакванията ни към Acer във фейсбук групата ни – Технологичното общество на България!

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Ивелина Георгиева

No matter how far you run, you can never truly escape, everything catches up to you at the end and when it does, it usually kicks your ass.