ASUS

ASUS представи пред българска публика два иновативни лаптопа

ASUS представи пред българска публика две от новите попълнения в продуктовото си портфолио: ZenBook Pro 15 (UX580) – нов високопроизводителен лаптоп, базиран на Windows 10, който се отличава с футуристичната технология ScreenPad, както и геймърския лаптоп от ново поколение ROG Strix SCAR II. В рамките на събитието бе анонсирана и програма за лоялност ROG Club.

Характеристики

ASUS ZenBook Pro 15 е предназначен за професионални художници, дизайнери, програмисти, други създатели на съдържание, които се вълнуват от новите технологии и бизнес потребители. Оборудван е с последното 8-о поколение Intel Core i9 процесори с до 16GB RAM памет, гейминг клас NVIDIA® обособена видеокарта и най-бързите PCIe® 3.0 x4 SSD устройства за съхранение на данни. ZenBook Pro е проектиран да се справи с най-взискателните задачи с лекота. Новият модел продължава наследството на фамилията ZenBook Pro. Той предлага най-добрата производителност в своя клас в тънка, лека и изключително елегантна опаковка.

Това, което го прави наистина специален, е ScreenPad. Става дума за иновация, създадена от ASUS, която комбинира тъчпад с висока резолюция и пълноцветен дисплей, чувствителен на докосване. По този начин технологията променя изцяло начина, по който потребителите работят и използват своя лаптоп. Тя предлага нови възможности за работа, както с Windows приложения, така и със специално разработени програми, наречени ScreenPad приложения. Освен това ScreenPad подлежи на пълно персонализиране, позволявайки на потребителите да го настроят според собствените си предпочитания.

Другият лаптоп, който ASUS представи, е част от семейството на Republic of gamers. Strix SCAR II е изцяло нова версия на успешния гейминг лаптоп за електронни спортове, оптимизиран специално за FPS игри (First Person Shooter – шутър от първо лице). Иновативният му дизайн включва две контрастиращи текстури, които заедно образуват функционална диагонална черта на капака. Той има и нова маркировка върху клавиатурата, наподобяваща кевлар, предна светеща лента с Aura Sync и много възможности за персонализиране.

ROG Strix SCAR II е оборудван с първия в света 144-херцов, теснорамков дисплей със супербързо време за реакция от 3ms на gray-to-gray (GTG), HyperStrike Pro гейминг клавиатура за прецизен контрол и HyperCool Pro технология за охлаждане на високопроизводителните централен и графичен процесор. Това е първият в света лаптоп, който се характеризира с многоантенна технология за безпроблемна Wi-Fi връзка.

Амбиция

ASUS обяви официално и старта на своята програма за лоялност ROG Club в България. С нея компанията цели да създаде истинска общност около своята популярна марка за геймпродукти ROG. В ексклузивния клуб може да влезе всеки, който си закупи геймлаптоп от тази продуктова фамилия. Участието дава стойностни подаръци, възможност да трупа точки, да изпробва най-новите лаптопи ROG веднага след като бъдат налични на местния пазар, да участва в турнири и други събития, организирани от ASUS, включително и в такива, достъпни само за членовете на клуба, както и да получава разнообразни награди.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

За Хелиана Велинова