ash vs evil dead

„Ash vs Evil Dead“ с нов страхотен трейлър на трети сезон

Остава само месец до премиерата на третия сезон на хорър сериала „Ash vs Evil Dead“ и от разпространителите Starz се стараят да не го забравяме. Преди няколко дни, те представиха чисто нов трейлър, който изобилства от нови кадри. Вече сме говорили достатъчно за качествата и очакванията ни за новия сезон, а вие можете да си припомните статията тук. Също така ви предлагаме да прочетете допълнително и за основния протагонист, който е повече антигерой, отколкото спасител. Аш Уилямс сме го представяли в рубриката ни „Герои“.

Вижте и новата реклама:

Фокусът този път е насочен изцяло върху семейството на Аш и отношенията с дъщеря му. Не са ни спестени и приличното количество кръв, демони и дебилизъм от главния герой. Нещо интересно, което си струва споменаване и не беше показвано до този момент, е огромното създание, което явно ще се опитва да пречи на героите да постигнат целите си. Руби отново се връща към своята основна роля – да бъде злодей, а самият Аш очевидно ще разчита на стари реплики.

Ето за какво ще се разказва в третия сезон на „Ash vs Evil Dead“:

Героят на Брус Кембъл вече не е местната градска легенда с фатален край, а героят, който е спасил Елк Гроув. Злото обаче не спи. Кели става свидетел на клане, в което си личат методите на Руби. Тя решава да се върне с нови съзюзници и да предупреди Аш и Пабло, че немъртвите още не са приключили с тях.

Освен това Аш ще намери и дълго изгубената си дъщеря (Ариел Карвър-О’Нийл).

Освен Брус Кембъл, в сезон три на „Ash vs Evil Dead“ се завръщат Луси Лоулес като Руби, Рей Сантиаго като Пабло и Дана Делорензо като Кели. Компания ще им прави Ариел Карвър-О’Нийл в ролята на Бранди Бар. Самият Кембъл е изпълнителен продуцент, заедно с колегите си Сам Рейми, Роб Тапърт, Айвън Рейми и Рик Джейкъбсън. Премиерата е насрочена за 25 февруари.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Димитър Копарански

The oldest and strongest emotion of mankind is fear, and the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown. So... fear me since you don't know me!