Уорнър с масивна рекламна кампания на Space Jam: A New Legacy (Космически Забивки: Нови Легенди)

Тази година е силна за Уорнър Брос, пускайки заглавия, които предизвикват интереса на киноманите. Едно от от тях е дългоочакваното продължение на Space Jam: A New Legacy, което у нас е преведено „Космически забивки: Нови Легенди“. Новият филм излиза четвърт век след първия и в него главно действащо лице ще бъде Леброн Джеймс, който е и продуцент на екранизацията.

Това е трети филм, в който героите от „Шантави рисунки“ (Looney Tunes) си партнират с живи хора. Първият е  „Космически забивки“ от 1996 г. с Майкъл Джордан, а вторият, любимият ми, „Шантави рисунки: отново в действие“ от 2003 г.

Студио Уорнър пусна  два трейлъра на „Космически забивки: Нови Легенди“, които може да видите по-долу:

Трейлър 1

В първия трейлър прави впечетление, че за кратко се появяват и други герои от техни филми – Фред Флинстоун, дракона от Игра на Тронове, както и логото на сериала, Кинг Конг и други.

Това не е иновация на студиото. Подобна идея имаше в „Ралф разбива интернета“ на Уолт Дисни, където главната героиня Ванилапи попада в сайта на студиото заедно с Ралф. Там двамата се срещат с много техни „колеги“, като Дисни принцесите, „Отмъстителите“, щурмоваците от „Междузвездни войни“, Баз Светлинна година и други.

Ето клипче от „Ралф разбива интернета“ – можете да направите сравнение с първия трейлър на „Космически забивки: Нови Легенди“.

Трейлър 2

В трейлъра виждаме как Леброн и синът му попадат във виртуална матрица от изкуствения интелект Ал-Г-ритъм, изигран от Дон Чийдъл (War Machine във филмите на Марвел) ,от която могат да излязат само, ако Леброн играе баскетбол с „шантавите“ герои Бъгс Бъни, Дафи Дък, Туити, Лола Бъни, Спиди Гонзалес и други.

Освен за излизане от матрицата, Леброн и компания ще трябва да се борят и за „Шантавите рисунки“ – те ще бъдат изтрити завинаги, ако не спечелят мача.

Space Jam: A New Legacy (Космически Забивки: Нови Легенди) – Описание

  • Формат: Филм
  • Премиера: 16.07.2021 г.
  • Жанр: Анимация, комедия
  • Режисьор: Малкълм Д. Лий (The Best Man, Night School)
  • Бюджет: 161 милиона долара
  • Актьори: Леброн Джеймс, Дон Чийдъл, Крис Дейвис, Соникуа Мартин-Грийн 
  • Озвучаващи актьори: Джеф Бъргман, Ерик Бауза, Боб Бъргън, Зендая, Джим Къмингс, Габриел Иглесиас, Кенди Майло, Антъни Дейвис и други
  • IMDB:

Както и предишните филми на Уорнър, така и този ще излезе едновременно в кината и стрийминг платформата HBO MAX, като датата на излизане е 16.07.2021 г. У нас филмът се разпространява от Александра филмс.  Ще бъде, както със субтитри, така и с дублаж, заради най-малките зрители. Ако и вие го очаквате с нетърпение, споделете с нас на обичайното място – фейсбук групата ни КиноЗона. Поздрави и до скоро!

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Бисер Иванов