ash vs evil dead

„Ash vs Evil Dead“ – трейлър на трети сезон

Винаги съм твърдял, че „Ash vs Evil Dead“ е сериал за ценители. Още по-правилно е да се каже, че това е сериал най-вече за фенове. Дълги години чакахме продължение на приключенията на антигероя Аш Уилямс и битката му срещу (по-скоро бягането му от) силите на злото. Получихме един страхотен римейк от Феде Алварез през 2013 година, но без Аш, без Брус Кембъл.

Идваме и до заветната 2015 година, когато телевизионният канал “Starz” най-после пусна така чаканото и желано продължение. Още по-хубавата новина беше, че това няма да е просто филм, а сериал. Разбира се, всички бяха скептични. Никой не знаеше какво да очаква. Оригиналните движещи сили зад трилогията – Брус Кембъл и Сам Рейми – уверяваха зрителите, че ще получат всичко, за което са мечтали и чакали, че и отгоре. И наистина те го поднесоха без капчица срам и свян. Кръвта се лееше в промишлени количества, Аш бе все толкова страхлив и дебилен, а силите на злото все така желаеха да се докопат до него.

Сериалът не може да се похвали с „Еми“- качества, макар да си спечелва множество хорър ориентирани награди и номинации. Въпреки всичко успява да покори сърцата на истинските фенове, а какво по-добро потвърждение за това от подновяването му вече за трети сезон. Първите два сезона дебютираха около есента на 2015 и 2016 година респективно, но за тази все още нямаше информация. Слуховете, че “Starz” може да са дръпнали шалтера, бяха опровергани от самия канал, обявявайки премиерната дата на сезон 3 – 25 февруари 2018 година.

Вече спокойни, феновете зачакаха трейлър и повече информация за новите приключения на Аш Уилямс. Видеото не закъсня. Вижте го и него:

Голямата новина е, че Аш ще си има дъщеря. Ето какво гласи официалното описание на сезон 3:

Героят на Брус Кембъл вече не е местната градска легенда с фатален край, а героят, който е спасил Елк Гроув. Злото обаче не спи. Кели става свидетел на клане, в което си личат методите на Руби. Тя решава да се върне с нови съзюзници и да предупреди Аш и Пабло, че немъртвите още не са приключили с тях.

Освен това Аш ще намери и дълго изгубената си дъщеря (Ариел Карвър-О’Нийл).

Трейлърът изглежда повече от чудесно и обещава още много от същото – кръв, вътрешности, дебилен хумор и Аш с танк! Какво повече му трябва на човек, щом си има цял танк?

Освен Брус Кембъл, в сезон три на „Ash vs Evil Dead“ се завръщат Луси Лоулес като Руби, Рей Сантиаго като Пабло и Дана Делорензо като Кели. Компания ще им прави Ариел Карвър-О’Нийл в ролята на Бранди Бар. Самият Кембъл е изпълнителен продуцент, заедно с колегите си Сам Рейми, Роб Тапърт, Айвън Рейми и Рик Джейкъбсън.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Димитър Копарански

The oldest and strongest emotion of mankind is fear, and the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown. So... fear me since you don't know me!