Swift и Spin

Acer представи нови модели лаптопи от сериите Swift и Spin

Acer представи нов Swift 3 OLED лаптоп с 12-о поколение процесори Intel Core H-Series, както и нови трансформиращи се лаптопи Acer Spin 5 и Acer Spin 3

Acer представи комплект нови мощни лаптопи с 12-о поколение процесори Intel® Core™ и Windows 11 от познатите на пазара серии Swift и Spin. Swift 3 OLED съчетава впечатляващ екран и мощна производителност и е предназначен за професионалисти, които работят в движение, а Spin 5 и Spin 3 са подходящи за тези, които имат нужда от преносим лаптоп с многостранна функционалност.

Acer Swift 3 OLED

Новият Acer Swift 3 OLED лаптоп (SF314-71) е оборудван с най-новите процесори 12th Gen Intel Core H-series, има Intel Iris® Xe графика, SSD дискове на PCIe Gen 4 слот и до 16 GB  LPDDR5 памет, с което предлага на професионалисти, фрийлансъри и студенти мощна производителност както за творческа работа, така и за игри. Благодарение на платформата Intel Evo™, лаптопът осигурява незабавно стартиране от Sleep режим и до 10 часа[1] живот на батерията в реални условия. При необходимост с 30-минутно зареждане може да се осигурят над 4 часа живот на батерията.

Лек, модерен и тънък, Swift 3 OLED разполага с 14-инчов 16:10 WQXGA+ (2.8k) OLED екран с 92% съотношение на площта на екрана към тази на корпуса, сертифициран с VESA DisplayHDR True Black 500. Екранът осигурява реалистични изображения, покривайки 100% от гамата DCI-P3. Лаптопът е със 17,9 mm алуминиево шаси, има тегло само 1,4 kg и притежава тъчпад OceanGlass, изработен от застрашаващи океана пластмасови отпадъци, с който осигурява на потребителите тактилно усещане за допир като със стъкло при работа с него.

Swift и Spin

Моделът Swift 3 OLED разполага с Intel Wi-Fi 6E за светкавична скорост на връзката с Wi-Fi мрежи. Неговата FHD MIPI уебкамера е с технологията на Acer TNR и осигурява висококачествена видео връзка дори при условия на слаба осветеност, а пък технологии като PurifiedVoice™ за намаляване на шума с алгоритъм на изкуствен интелект гарантират, че гласът на потребителя се предава силно и ясно. Клавиатурата с подсветка има множество въздушни отвори, с помощта на които се отвежда около 8-10% повече топлина от стандартна клавиатура.

Acer Spin 5

Acer Spin 5 (SP514-51N) е лек (1,3 kg), ултра тънък (16,9 mm) трансформиращ се лаптоп с 14-инчов 16:10 WQXGA (2560 x 1600) тъч екран с TÜV сертификация за ниско ниво на синята светлина и 88% съотношение на площта на екрана към тази на корпуса. Иновативният дизайн с въртящи се на 360 градуса панти позволява на Spin 5 плавно да преминава в различни режими на използване: лаптоп, стенд, палатка или таблет, така че да може да изпълни всяка задача. Spin 5 е създаден за тези потребители, които се нуждаят от елегантно и трансформиращо се устройство, имащо достатъчно мощност за творчески проекти.

Acer Spin 5, покриващ стандартите на платформата Intel Evo, разполага с процесор до 12th Gen Intel Core i7 и видеокарта Intel Iris Xe, за да посрещне предизвикателствата дори при монтаж на видео материали. Лаптопът идва с до 16 GB LPDDR5 памет и място за съхранение до 1TB със SSD PCIe Gen 4 диск. Мрежов адаптер Killer Wi-Fi 6E AX1675i осигурява по-бързо свързване към мрежи, а двата порта USB Type-C с Thunderbolt 4 гарантират бърз трансфер на данни.

Swift и Spin

Охладителната система на Spin 5 TwinAir е създадена с архитектура Acer Vortex Flow, което увеличава ефективността с до 75%[2]. Две медни термо тръби D6 спомагат за поддържане на оптимална температура за върхова производителност на процесора. Презареждащата се писалка Acer Active Stylus с технологията Wacom AES 2.0 осигурява инженерна прецизност и пълен контрол със своите 4096 степени на натиск. Spin 5 също така разполага с технология за потискане на шума с изкуствен интелект Acer PurifedVoice и с DTS Audio, за да осигури високо качество на аудио при видео разговори.

Acer Spin 3

Тънкият, трансформиращ се 14-инчов Spin 3 (SP314-55/N) е FHD тъчскрийн лаптоп 2-в-1, който идва в комплект с прикрепяща се писалка Acer Active Stylus[3] за писане и рисуване на път. Оборудван е с процесор 12th Gen Intel Core, видеокарта Intel Iris Xe, SSD дискове с PCIe слотове и може бъде готов за 4 часа ползване[4] само с 30-минутно зареждане. По този начин се гарантира солидна производителност и продуктивност на професионалистите, които са в движение.

Swift и Spin

Acer Spin 3 разполага с тесни рамки, което осигурява 86% съотношение на площта на екрана към тази на корпуса и може да се разтваря на 360-градуса, което прави по-лесно преминаването от четене на съдържание към писане на бележки или показване на презентация. Лаптопът предлага бърза свързаност с Wi-Fi 6 и има два USB Type-C порта с Thunderbolt 4 за бърз трансфер на данни. Spin 3 има HD камера с технология Acer TNR, а също и PurifedVoice и алгоритъм за потискане на шума с изкуствен интелект.

Ако сте фен на Acer, може да погледнете и новите им модели Chromebook тук и TravelMate – тук. Споделете какво мислите в коментарите или заповядайте да дискутираме заедно очакванията ни към Acer във фейсбук групата ни – Технологичното общество на България!

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Ивелина Георгиева

No matter how far you run, you can never truly escape, everything catches up to you at the end and when it does, it usually kicks your ass.