сериали

Топ 10 на подновените сериали за 2016-та

Кои са серилите, чието продължение публиката очаква с нетърпение? Вижте сами и сравнете предпочитанията си с тези на множеството.

Всеки има поне един сериал, който е гледал с интерес и не е можел да отлепи поглед от екрана, а след всеки епизод с нетърпение е чакал следващия. Е, днес, с достъпа до разнообразно съдържание, броят на тези спиращи дъха серийни филми може да се увеличи значително. Както се увеличава и очакването на първата серия от новия сезон. Да не говорим за несигурността ще има ли следващ сезон, или няма да има. А и да не забравяме фразата „не знам какво да правя с живота си вече“, след като любимият ни сериен филм е спрян. Но не губете надежда. Следва списък от 10 сериала, които поне тази година ще имат свое продължение. (Данните са по зрителски вот, публикувани в imdb.com)

The Big Bang Theory („Теория на големия взрив“)

 

The Big Bang Theory

Физика, страхотен хумор, свеж сюжет, незабравими главни герои. Едва ли има човек, който, дори и да не се е превърнал във верен фен на сериала, да не е заглеждал поне една серия и да не се е подсмихвал под мустак на хапливите забележки на Шелдън. Последователи на този гениален ум, не се притеснявайте, защото с най-много гласове на зрители ‘The Big Bang Theory” ще се завърне за още един сезон.

Arrow („Стрелата“)

 

Разглезеното момченце става защитникът на града. Героят, от когото всички имат нужда. Тайният повелител на нощта. Кой не си пада по подобни истории – вечната битка между доброто и злото? Въпреки че „Стрелата“ е герой от комикс, за първи път появил се през 1941-ва г., сериалът интригува и има фенове от всички възрасти (питайте майка ми, която е на 54). Още по-хубавото е, че за пореден сезон Оливър Куин ще се изправя срещу лошите.

Supernatural

Supernatural

Сам и Дийн Уинчестър. <3 На тези двамата няма как да не им дадем поне едно разтуптяно женско сърце. Братята, които преминаха (буквално) през ада в борбата си със свръхестественото и спасяването на света от чудовища, демони, ангели и какво ли още не. За пореден сезон ще видим в какво ще се забъркат и дали този път ще успеят да отърват хората и себе си.

Modern Family („Модерно семейство“)

Modern Family

Най-необикновената семейна комедия с любимеца на всички Ед О’Нийл (Ал Бънди от вечния „Женени с деца“). Истории от всекидневието, поднесени с чиста доза хумор, колумбийска страст и мъничко роднински драми. Спечелил множество награди и отличия за актьорска игра, сценарий и режисура, „Модерно семейство“ е сериал, който определено няма да ви остави безразлични.

The Vampire Diaries („Дневниците на вампира“)

The Vampire Diaries

Може би това, с което най-много се гордеем относно този сериал, е, че именно в него блесна звездата на актрисата с български корени Нина Добрев. Фентъзи драма с участието на вещици, вампири, върколаци и, разбира се, човеци. Любов, древни проклятия, убийства и красивата Елена, разкъсвана между чувствата си към двамата братя Стефан и Деймън. Мечтата на всяка тийнейджърка.

Once Upon A Time („Имало едно време“)

Once upon a time

Добре познатите ни приказки оживяват в нов прочит. Магия и съвремие, преплетени във вечния сблъсък между светлината и тъмнината. Въпреки приказния елемент обаче това не е сериал, който да гледате с децата си, ако искате да запазят представите си за света на Андерсен и Братя Грим непокътнати. Или?

The Flash („Светкавицата“)

The Flash

Още един сериал, чийто главен герой идва от света на комиксите. След инцидент с ускорител на частици Бари Алън се превръща в супергерой, развиващ свръхскорост. Приятен хумор и героизъм са обещаваща комбинация за успеха на този сериен филм. И ще ви издам една тайна – честичко можете да видите как Светкавицата и Стрелата си партнират по различни случаи – в единия или другия сериал.

Grey’s Anatomy („Анатомията на Грей“)

Grey's anatomy

Най-гледаната лекарска драма след „Спешно отделение“. „Анатомията на Грей“ е изключителен сериал, събиращ в себе си интересни и драматични медицински случаи, човешки съдби и истории, любов, конкуренция, приятелство. Сериалът има множество награди, но може би най-важното е, че продължава да вълнува и да е любим на зрителите.

Agents of S.H.I.E.L.D. („Агентите на ЩИТ“)

Agents of S.H.I.E.L.D

И отново сериен филм по мотиви от комикс (май е доста модерно). Тайна правителствена организация, създадена да защитава обществеността от хора със свръхспособности. Вечният враг Хидра, новата заплаха „Нечовеци“ и още по-голямата въпросителна – кой ще надделее. Този екшън-трилър-фантастичен сериал ще ви остави без дъх от началото до края.

Gotham („Готъм“)

Gotham

Какъв би бил прословутият Готъм без Батман, когото всички познаваме? Ако някога сте си задавали този въпрос, „Готъм“ е вашият сериал. Епизодите ни водят през разследванията на детектив Джеймс Гордън, част от които са историите на добре познатите ни Отровната Айви, Жената Котка, Жокера и самия Батман. Всеки някога е бил дете – пропитият с убийства и корупция Готъм сам отглежда своите герои и злодеи. Сериалът е за всички, които си падат по Батман и детективски истории с привкус на мистерия. А и кой би пропуснал да се наслади на умопомрачителната Джеда Пинкет Смит?

Това са 10-те най-желани подновени сериали за тази година. Дали ще успеят да се класират и за следващата година, зависи само от зрителите.

Кои са вашите топ сериали, които ви се иска да имат и следващ сезон? Споделете с нас в коментарите.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Марина Новачева

Завършила журналистика и смело гмурнала се в дебрите на БГ музикалния бизнес. Любителка на книгите, фентъзи и фантастика филмите, концертите и фестивалите. Родена под знака на телеца. Търпелива до наивност, спокойна до безобразие, обожаваща дома си и мързеливите неделни дни. Балансьор и парламентьор по душа, вярваща в душевния и Вселенски баланс. П. П. Кастрирайте животните си! П. П.2 Осиновявайте, не купувайте! Мир вам!