ash vs evil dead

„Ash vs Evil Dead“ с финален трейлър, наподобяващ началото на ситком от 70-те

Остават броени дни до премиерата на трети сезон на „Ash vs Evil Dead“ и Starz продължават със своята рекламна кампания. В интерес на истината те не са спирали след последния трейлър, който ви представихме преди около месец. Затова решихме да съберем някои от най-интересните промота и да ги обединим в една статия.

Разбира се, както и заглавието подсказва, най-новото клипче ни представя главните герои под формата на заглавни надписи на ситком сериал от 70-те години на миналия век. Вижте го и него:

Вече изразихме на няколко пъти огромните си очаквания към трети сезон и се надяваме, че Брус Кембъл и компания няма да ни разочароват. От трейлърите до този момент си личи, че ни очаква точно това, на което се надяваме.

Една от най-големите изненади в предстоящите серии е дъщерята, за която Аш никога не е знаел. Съвсем логично е Starz да ѝ посветят една кратка реклама, с която да е представят на публиката:

Разбира се, подобна ожесточена битка срещу силите на злото трябва да се води и с подходящ арсенал. За предпочитане е да бъде в огромни количества:

За финал ще ви оставим и с един кратък съвет от основния виновник за всичко добро и лошо, което се случва по света – самия Аш. Едва ли някой би последвал наистина съветите му, но поне се опитва.

Ето какво ни очаква в трети сезон на „Ash vs Evil Dead“:

Героят на Брус Кембъл вече не е местната градска легенда с фатален край, а героят, който е спасил Елк Гроув. Злото обаче не спи. Кели става свидетел на клане, в което си личат методите на Руби. Тя решава да се върне с нови съзюзници и да предупреди Аш и Пабло, че немъртвите още не са приключили с тях.

Освен това Аш ще намери и дълго изгубената си дъщеря (Ариел Карвър-О’Нийл).

Освен Брус Кембъл, в сезон три на „Ash vs Evil Dead“ се завръщат Луси Лоулес като Руби, Рей Сантиаго като Пабло и Дана Делорензо като Кели. Компания ще им правят Ариел Карвър-О’Нийл в ролята на Бранди Бар, Линдзи Ферис като Далтън и завърналият се от мъртвите баща на Аш Лий Мейджърс. Самият Кембъл е изпълнителен продуцент, заедно с колегите си Сам Рейми, Роб Тапърт, Айвън Рейми и Рик Джейкъбсън. Премиерата е насрочена за тази неделя, 25 февруари.

Не забравяйте да хвърлите едно око и на статията ни, която посветихме на самия Аш Уилямс като част от рубриката „Герои“.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Димитър Копарански

The oldest and strongest emotion of mankind is fear, and the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown. So... fear me since you don't know me!