Умен куфар
Изображение: idg.bg

Умни куфари се борят със стреса от пътуването

Модерните умни куфари достигат технологичен връг

Да загубите багажа си е твърде неприятно, а да намерите свободен контакт на летище – особено трудно. Е, имаме добра новина: всичко това вече е минало. Представяме ви Негово величество смарт куфара!

Умните куфати са продукт на разработките на няколко компании, появили се през 2014 г. Те определено правят живота на модерния пътешественик по-лесен. Raden навлиза на пазара с продукт, за който скромно може да се каже, че представлява технологичния връх в модата на умните куфари.

В зависимост от размера и теглото на артикула, потребителят има избор измежду два варианта. Той може да се снабди със своя смарт куфар онлайн или от новооткрития магазин на Raden в Манхатън. Част от съпътстващите удобства на този технологичен продукт са надеждното заключване, телескопичната дръжка, въртящите се колелца и разбира се – богатата цветова гама, в която той се предлага.

Съвременният световен пазар е изпъстрен от голямото разнообразие на куфари от всякакъв ценови клас, предлагани с добър дизайн и параметри. Новото при умните куфари са невероятните функции, за които основателят на компанията Джош Юдашкин смята, че ще променят индустрията.

2 USB порта, Bluetooth radio и местоположение в реално време

Отделно погледнати иновациите на Raden не са революционни, но взети заедно те предлагат мечтаното удобство и пестят време. Вграденият сензор за тегло постоянно ще ви информира колко точно тежи багажът ви, а специално разработено приложение винаги ви държи в течение за лимитите на различните авиокомпании в това отношение. Умният куфар разполага с два USB порта за зареждане на устройства, Bluetooth радио, свързано с приложението на Raden, което ви предупреждава, ако забравите багажа си, а също дава информация и за местонахождението му, в случай че го загубите. Всички тези екстри са възможни, благодарение на вградената в смарт куфара батерия.

Според Юдашкин основното предимство на компанията е свързано с цялостното преживяване, което нейните продукти осигуряват на своите собственици. „Нашата амбиция е да бъдем сред  най- добрите хардуерни компании. Сред тези, които предлагат уникално клиентско изживяване”, споделя основателят на Raden. Предизвикателството, пред което компанията се изправя, е да предложи най-доброто съчетание на хардуер и софтуер, за да успее да осигури максимален комфорт на пътуващите.

Куфарите на Raden са удобни и фунционални и ще привлекат, както опитни, така и начинаещи пътешественици, а конкуренцията в лицето на подобни компании като Away и Bluesmart ще тласне разработката на все по-ефикасни продукти в тази пазарна ниша.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

За Веско Тодоров