Трейлъри от миналата седмица (10 - 16 юли 2017)

Трейлъри от миналата седмица (10 – 16 юли 2017)

Тази седмица на юли започна със студ и маркира завръщането на този автор към света на живите, след особено неприятен летен вирус. Същият този вирус ми попречи да следя какво се случва в света на киното, затова днес заедно с вас ще разберем кои са били най-добрите трейлъри от миналата седмица.

The Dark Tower

Първата екранизация на „Тъмната Кула“ идва с доста притоворечиви очаквания от феновете, макар и самият Стивън Кинг да каза, че нещата ще бъдат О.К.

Във втория трейлър на идващия след месец филм доста от сцените с детето от Ню Йорк са отпаднали, като фокуса е оставен върху Идрис Елба и Матю Маконахи. Самите сцени надали са отпаднали изцяло от завършената екранизация, но ние все пак оставаме със смесени чуства.

Darkest Hour

Гари Олдман е чудесен актьор, така че имаме големи очаквания за биографичния филм относно Чърчил – „Darkest Hour„.

Както всеки един биографичен филм, тук сюжетът отстъпва малко на заден план, понеже хората вече знаят какво ще се случи, а на преден план излизат образите и характерите. Все неща, които са силни страни на Олдман.

A Family Man

След като миналата седмица посочихме, че последните няколко филма на Джерард Бътлър следват един тертип, той реши да се появи в нещо различно – типична семейна драма на зает баща, който се е отдал на работата за сметка на семейството.

Това е филм, който сме гледали хиляди пъти, и който ще гледаме още хиляди пъти, понеже темата никога няма да спре да бъде интересна за киното.

Goon: The last of the enforcers

За да сме честни, хокей сме виждали само на екран, като дори тогава нямаме особена идея какви са правилата, освен може би вкарването на шайбата във вратата. Но явно има и доста насилие, замесено в цялто нещо, съдейки по този трейлър.

Шон Уилямс Скот ще участва, като добрите филми с него се броят на пръстите на ръцете на стари стругари, но въпреки това този е сравнително забавен. Ако се доближи на 1/10 от „Еволюция„, ще го броим за успех.

The Glass Castle

Стъкленият замък“ ще събере Наоми Уудс, Бри Ларсън и Уди Харлсън в… една странна семейна драма за отношенията между родители и деца, и по-точно – как едните влиаят на другите.

Филмът ще е базиран на автобиография, като цялото нещо звучи обещаващо.

Bushwick

Дейв Баутиста среща „Война на Световете„, като вместо извънземни имаме… терористи? От самия трейлър това не стана много ясно, като началните кадри дори навяха леки спомени за „Cloverfiled“ санс извънземно.

По неясна за нас причина смятаме, че Баутиста е напълно адекватен екшън актьор, затова и считаме „Бушуик“ за сравнително обещаващо изглеждащо предложение.

A wrinkle in time

A wrinkle in time“ има меко казано странен първи трейлър. Той започва почти като документален филм, после минава през нещо като семейна драма, за да завърши като… юношеско приключение.

Но пък изглеждаше много добре през цялото време. Определено звучи като интересен филм, който може би ще си струва да се види на кино заради страхотните ефекти.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Виктор Янков

Виктор Янков е изестен като Lopi и пише неща в интернедите вече повече от 10 години. Подвизава се като маркетинг/копирайтер в Ancient Media, а когато не работи кара колело / сноуборд, гейми и гледа сериали и кино.