Tracer първоначално е била мъжага
Tracer първоначално е била мъжага

Tracer първоначално е била мъж

Знаете ли, че …

Героинята Tracer от Overwatch първоначално е замислена като мъжки персонаж, който да се телепортира из цялата карта на кратки интервали.

Още преди смазващият хит на Blizzard да се превърне в Overwatch, заглавието и концепцията са били коренно различни – космическо ММО на име Titan. Ранните разработки на различни игрови класове включвали така наречения „Jumper“. Този „скачач“ е бил замислен като изключително мобилен герой, който да може да се телепортира на кратки разстояния из картата.

Когато Titan лека полека започнал да се превръща в Overwatch, героят Jumper на свой ред придобил конкретна форма и концепция – появила се Lena Oxton, така наречената Tracer.

Тя е и първият изцяло разработен герой в Overwatch – след нея идват Reaper и Widowmaker. Lena се превръща и в централно „рекламно лице“ на играта – задължително присъства на всички обложки, клипчета и свързани търговски марки.

свали като Wallpaper (Full HD)

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Никола Гайдов

Геймър до мозъка на костите си, книжен човек, завършил Книгоиздаване в СУ, в свободното си време пише сценарии за късометражни филми и се занимава със семейния пчеларски бизнес. RPG - маняк, умира си за добра и оригинална история, независимо под каква форма. Любител на качественото фентъзи, фантастика и приключенска литература.