titanfall 2

Titanfall 2 с нов co-op survival режим

За съжаление, Titanfall 2 e една от най-недооценените FPS игри за последните години. В Titanfall 2 няма платени DLC-та, няма платени експанжъни – всичко е включено в цената на оригиналната игра, както и трябва да бъде. Разработчиците от Respawn залагат на качеството на съдържанието и оригиналния, изключително зарибяващ геймплей, за да поддържат клиентската си база доволна.

А и самата игра има много интересни неща, които може да предложи – прилична сингълплей кампания, както и динамичен и забавен мултиплейър. Като в основата на всичко това стоят гигантски роботи, които вече могат да притежават и самурайски мечове. Какво повече да искаш?

Сървайвър с роботи

Както се оказва, нещо свежо ще бъде и кооперативният survival режим за четирима играчи. Той ще се казва „Operation Frontier Shield“ и от другата седмица ще бъде наличен за всички, закупили Titanfall 2.

Самият сървайвъл формат ще постави четирима играчи срещу контролирани от компютъра противници, като целта е да бъде защитен така нареченият „Harvester“, докато той копае ресурси. Как ще изглежда това, може да видите по-долу, в предоставеното видео:

Освен всичко това, Respawn обявиха също така, че броят на активни играчи продължава да се увеличава, независимо от факта, че самата игра е вече на цели 8 месеца. Човек ще си каже, че хората харесват игри, в които не се налага да се делят на такива, които имат основната игра, и такива, които са си купили допълненията. Ти да видиш!

Малко полезна аванта уикенда

За тези от вас, които все още не са пробвали „Титаничното Падане“, на 28 юли ще имат тази възможност – по време на поредния безплатен уикенд. Този безплатен уикенд ще включва достъп до tutorial-a, една сингълплей мисия и пълен мултиплей достъп.

Така че, братя геймъри, мятайте се на Titanfall хайп влакчето и пробвайте тия лоши самурайски роботи! Току виж фенбазата се увеличила с някой и друг запален и отдаден играч от балканските географски ширини.

 

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Виктор Янков

Виктор Янков е изестен като Lopi и пише неща в интернедите вече повече от 10 години. Подвизава се като маркетинг/копирайтер в Ancient Media, а когато не работи кара колело / сноуборд, гейми и гледа сериали и кино.