The Surge 2 ще бъде факт!

The Surge 2 ще бъде факт! Продължението на излязлата през 2017г. sci-fi, eкшън-ролева игра, днес бе официално обявено. Студиото, което работи върху създаването на първата част, Deck 13, отново ще си партнира с издателя Focus Home Interactive, като се очаква  заглавието да бъде пуснато на пазара през 2019г.

Какво знаем за The Surge 2?

The Surge 2

Всичко, с което разполагаме към момента, е една единствена картинка. Издателите от Focus Home Interactive споделят, че играта ще се развива в изцяло нова обстановка с подобрена бойна система. Ето и официалното изявление :

The Surge 2 ще запази всички елементи, които феновете и критиците харесаха в оригинала. Бойната система, използваща динамично центриране на крайниците и дълбоката персонализация на героите, отново ще бъдат част от  играта. Същевременно ще бъдат добавени и нови елементи, които да доразвият сегашната формула.“

Нова обстановка

„The Surge 2, ще се развива в изцяло нова обстановка: просторен, опустошен град, с по-големи и амбициозно създадени нива, чрез новия енджин на Deck 13. Бойната система ще бъде по-брутална и тактическа от всякога, благодарение на модифицираната система за центриране на крайници. „

„В добавка към всичко това, ще има повече умения, оръжия, импланти, и дронове, предоставящи богат арсенал от възможности за развитие на героя ни. Те ще бъдат използвани срещу богат набор от нови противници и босове.“

The Surge излезе през 2017г. , дело на създателите на souls-like, екшън-ролевата игра, Lords of the Fallen. За разлика от Lords of the Fallen и всички останали Souls клонинги, действието в играта се развива в sci-fi обстановка. Основен  фокус на историята в заглавието са технологичните аугментации. Те позволяват на хора с  двигателни нарушения да ги превъзмогнат чрез екзо-костюми.

The Surge 2, The Surge

Друг отличаващ играта фактор е геймплей механиката за динамично центриране на крайниците. Тя позволява на играча да атакува определена част от тялото на противника, давайки му шанс да я получи като плячка. Играта получи предимно високи оценки от критиците. Средната й оценка в Metacritic достигна 73% , докато Gamespot я оцени със седмица, хвалейки бруталната й бойна система и дистопична обстановка.

The Surge 2 се очаква да излезе за Xbox One, Playstation 4 и PC по някое време през 2019 година! Очакваме я с нетърпение!

 

 

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Димитър Неделчев

Психолог ентусиаст, прохождащ автор и най-вече порода геймър. Към настоящия момент работя в социалната сфера, като прекарвам свободното си време излизайки с приятели, четейки книги и тренирайки.