Team Vitality

Team Vitality разширява партньорството си с Philips Monitors

Партньорството прераства в многогодишен световен проект и Philips Monitors става ексклузивен доставчик на монитори за отборите на Team Vitality по League of Legends и FIFA.

MMD, водещ специалист при дисплеите и лицензен партньор на Philips Monitors обяви разширяването на международното партньорство с глобалната esports организация. Досегашното партньорство включваше само отбора по FIFA на Team Vitality, а сега вече се разширява и към League of Legends отборите, които се състезават и в League of Legends European Championship (LEC), и Ligue Française League Of Legends (LFL).

Какво включва партньорството?

Многогодишното партньорство ще позволи на Philips Monitors да оборудва атлетите от световна величина на Team Vitality, включително осемкратният LEC победител и финалист на световния шампионат през 2019 г. Luka “Perkz” Perković и LEC победителят през 2021 г. Matyáš “Carzzy” Orság със своите най-добри монитори. League of Legends и FIFA отборите ще получат и лого върху своите фланелки, докато се състезават в най-големите европейски турнири по електронни спортове.

Като част от новата стратегия Philips Monitors възнамерява да разшири активностите в областта на PC гейминга и да се възползва от експертизата за развитие на състезателите, стремейки се да създаде най-добрите монитори за геймъри. Philips Monitors ще доставя монитори в ултра модерните тренировъчни бази на Team Vitality в Берлин и „Стад дьо Франс“.

„Да осигурим на играчите си най-доброто оборудване, за да им помогнем да се представят на най-високо ниво винаги в било топ приоритет за нас и затова е чудесно, че можем да разширим нашето партньорство с такъв доверен доставчик като Philips Monitors. Това е и пример за постигнатото от Team Vitality, което ни позволява да разширяваме партньорствата си,” коментира Nicolas Maurer, CEO на Team Vitality.

„Беше невероятно да може, да подкрепим отбора по FIFA и базата V.Hive с конзолни монитори Philips Momentum, за да подобрим тренировъчната среда. Развълнувани сме, че партньорството ни се разширява и вече включва PC геймърски монитори и отборите по League of Legends”, коментира Xeni Bairaktari, Глобален маркетинг ръководител и старши бранд мениджър за ЕС във Philips Monitors & IT Accessories. “Philips Monitors надгражда своето присъствие с важни новини и обновени технологии, и нашето партньорство с Team Vitality ще ни помогне да дадем на геймърите най-добрите монитори”.

За Team Vitality

Като глобална esports организация, Team Vitality е посветена на достигането на отлични резултати и изграждането на ново поколение от esports атлети. Дом на някои от най-добрите играчи в света в осем игри, Team Vitality възнамерява да доминира европейските състезания и да стане сериозен претендент в най-престижните световни турнири. Като световно разпозната марка за лайфстайл и забавления Team Vitality и нейните състезатели имат 14 милиона последователи в социалните медии и работят с водещи индустриални партньори като adidas и Tezos.

Основана през 2013 г. от Nicolas Maurer и Fabien Devide, Team Vitality е базирана в сърцето на париж във V.Hive, авангарден публичен комплекс за електронни спортове, а играчите тренират във V.Performance, супермодерна сграда в иконичния Stade de France. Team Vitality продължава да се разширява извън Франция и има състезатели и треньори от 16 различни националности.

За MMD

MMD-Monitors & Displays Holding B.V. (‘MMD’), регистрирана в Нидерландия, с главен офис в Amsterdam, е изцяло притежавана от TPV Technology Limited (‘TPV’) – един от водещите световно производители на LCD монитори и телевизори.

MMD-Monitors & Displays Holding B.V. (‘MMD’) ексклузивно маркетира и продава LCD дисплеи с логото на Philips в целия свят по силата на лиценз за търговска марка от Koninklijke Philips N.V. Чрез комбиниране на ценностите на марката Philips с производствения опит на TPV, MMD прилага бърз и фокусиран подход за лансиране на иновативни продукти на пазара.

Споделете с нас Вашите коментари и впечатления в нашата фейсбук група – Технологичното общество на България.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Ивелина Георгиева

No matter how far you run, you can never truly escape, everything catches up to you at the end and when it does, it usually kicks your ass.