Philips Evnia 27M2C5500W

Philips Monitors Evnia 27M2C5500W пренаписва правилата на играта

Съвременните геймъри имат по-високи очаквания от всякога. Те търсят истински потапящо преживяване, което ангажира сетивата им и им позволява напълно да се насладят на тръпката от играта. В желанието си да даде на геймърите въодушевлението, което търсят, Philips monitors разработи гама от монитори и аксесоари, проектирани за богато и удовлетворяващо геймърско преживяване за играчи с всякакви вкусове и възрасти.

Най-новият член на линията Evnia е Philips Evnia 27M2C5500W, 27” Quad HD геймърски монитор, който комбинира светкавична честота на опресняване от 240 Hz с компактен ергономичен дизайн и богат набор от функции, които гарантират, че всяка игрова сесия е епична.

Ключови характеристики на Philips Evnia 27M2C5500W

  • AMD FreeSyncTM Premium Pro за супер плавна HDR игра
  • Ултра бърза 240 Hz честота на опресняване за игра без лаг
  • Извит 1000R дизайн на дисплея за потапяне в играта
  • DisplayHDR 400 за по-живи и забележителни изображения
  • Crystalclear картина с QHD 2560 x 1440 пиксела
  • Fast VA матрица с 1ms GtG реакция
  • MultiView за едновременна двойна връзка и наблюдение

„В съзвучие с мисията на Evnia да осигури на съвременните геймъри оборудването, от което се нуждаят, за да получат максимално удоволствие от всяка игрова сесия, Philips Evnia комбинира плавна игра, визуални ефекти и светкавична реакция в един елегантен пакет. Гордеем се с този неустоим модел, с Evnia и всичко, което стои зад това име.”  – Xeni Bairaktari, Глобален маркетинг лидер и Старши бранд мениджър EU в MMD Monitors & Display.

Иновативни функции за игра от следващо ниво

Philips Evnia 27M2C5500W е всичко, от което играчите се нуждаят, за бързи, плавни, впечатляващи визуално и комфортни физически игрови сесии. Моделът е снабден с AMD FreeSyncTM Premium Pro за плавна картина в комбинация с ослепителна 240 Hz честота на опресняване, малко входно закъснение и бърза реакция от 1ms GtG и 0.5ms MPRT. Резултатът е игра без лаг, призрачни ефекти или накъсване – така играчите могат да се насладят и на най-бързите игри като online battle royale и автомобилни състезания, без да се тревожат за това дали мониторът може да смогне на темпото.

Philips Evnia 27M2C5500W е сила, с която всеки трябва да се съобразява. Извитият VA дисплей предлага красиви изображения с широки зрителни ъгли 178/178 и приятно обгръщащо усещане на 1000R извивката – специално проектирана за влизане в действието. Crystalclear Quad HD изображенията са остри, ярки и реалистични, а DisplayHDR 400 ги подобрява допълнително, благодарение на възхитителната яркост, контраст и цветове за визуален резултат, който разкрива всеки допълнителен детайл, дори в сенчестите сцени.

Свързване

Свързването е всеобхватно и лесно с два HDMI, два DisplayPort и USB хъб с 2 порта с бързо зареждане за лесно свързване на цялата периферия, от която геймърите се нуждаят, за да изживеят своите приключения. Те могат да организират игралното пространство, както желаят, без компромиси.

С такъв монитор играчите няма да искат да спрат да играят. За щастие Philips Evnia 27M2C5500W е проектиран с мисъл за здравето на геймърите. LowBlue режимът и Flicker-free технологията гарантират щадяща очите игра, а стойката на монитора може да бъде накланяна (-5°/20°), завъртана (+/- 30°) и настройвана по височина (130 мм), за да пасне на всяко тяло. Това гарантира максимален комфорт дори по време на продължителни игрови сесии.

Цена и наличност

Philips Evnia 27M2C5500W ще бъде наличен от края на януари на препоръчителна крайноклиентска цена от  1076 лв. с ДДС.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Ивелина Георгиева

No matter how far you run, you can never truly escape, everything catches up to you at the end and when it does, it usually kicks your ass.