Evnia

Evnia е новата серия аксесоари и монитори Philips, които пренаписват правилата на гейминга

Геймърската индустрия извървя дълъг път. От простия си двуизмерен дебют през 1970-те и 80-те, тя следваше темповете на бързо развитие на дигиталните технологии, за да се превърне не само във форма на забавление, но в истински потапящо сетивно изживяване с уникално силни проявления. В резултат на това съвременните играчи очакват марка, която може да отрази многообразието на техните вкусове и желания, и цени тяхната идентичност. В този дух, MMD, водещият специалист при дисплеите и лицензен партньор на Philips monitors с вълнение обяви появата на Evnia.

Един глас за всички

Думата Evnia (Greek: Εύνοια) съдържа eu (добро) и nous (съзнание), което буквално означава “добро съзнание” и “умно мислене”. Evnia като дума се използва за изразяване на интерес към това някой или нещо да бъде подкрепен и защитен. Често е използвана и в контекст на късмет. Всеки може да бъде геймър и Evnia, вярна на името си, подкрепя радостта от играта за всички.

Evnia

Дефиницията за модерен геймър е по-разнообразна от всякога. Със сигурност, обаче, стереотипът, че игрите са само за тийнейджъри, все още е на мода. Нуждата от приятелско общество изисква марка, която може да прегърне всеки играч и да го накара да се чувства част от групата. Още от своя уникален дизайна Evnia се отличава от тълпата от агресивни модели, които залагат само на характеристиките и връща радостта и забавлението от игрите като запазва емоционалните предимства в своето сърце.

„Philips Monitors вярва, че радостта от игрите трябва да бъде достъпна за всеки. Нашата цел с Evnia е да осигури на съвременните играчи, в цялото им разнообразие, монитори и аксесоари, от които се нуждаят, за да получат максимум наслада от всяка игрова сесия по отношение на производителност, графика и цялостно преживяване. Evnia отговаря на името си, защото насърчава играчите да изразят истинската си същност и да се свържат с изначалната цел на игрите.” -Xeni Bairaktari, Глобален маркетинг лидер и Старши продуктов мениджър EU в MMD Monitors & Display.

Гамата Evnia отразява своята мантра: „Преоткриване на правилата”. Далеч от познатия геймърски стереотип, Evnia добавя свежест, премиум усещане и елегантност към рецептата. Със своята Ambiglow подсветка, тя дава приоритет на емоционалните ползи, както и на техническите предимства. Изтънченият дизайн пасва на всяка среда, защото е перфектно допълнение към интериора и обзавеждането на хората, играещи понякога за забавление, както и на истинските PC ентусиасти.

Първият наличен модел: Philips Evnia 34M2C7600MV

Мониторите Philips Evnia са сбъднатата мечта на всеки геймър. Стилният дизайн на гамата ще пасне на всеки интериор, а голямата площ на дисплеите приканва геймъра да се потопи в играта. Първият модел Evnia, който ще бъде пуснат – извитият Philips Evnia 34M2C7600MV – гарантира подобно на кино преживяване с UltraWide Quad HD 3440 x 1440 резолюцията и HDR 1400. Mini-LED подсветката на монитора с 1,152 зони позволява подобрен контрол и контрастно съотношение за по-дълбоки черни и по-ярки светли тонове. Ambiglow също допринася за цялостното потапяне в играта. Визуалното представяне е допълнено от геймърските му възможности – със 165Hz честота на опресняване, ултра малко закъснение на входния сигнал и Adaptive-Sync дори най-динамичните екшън заглавия ще бъдат гладки и плавни.

Evnia

Комфортът винаги е приоритет за Philips Monitors и гамата Evnia не прави изключение. Philips Evnia 34M2C7600MV предлага отлична гъвкавост и богата свързаност с USB-C портове, както и KVM настройваща се по височина стойка, за да се адаптира към предпочитанията на потребителя и да предложи игрови сесии, които са удоволствие за ума и тялото.

Серията от монитори Evnia в бъдеще ще получи разширение под формата на производителни модели като: 42M2N8900 (42” OLED плосък екран), 34M2C8600 (34” QD OLED извит екран) и 27M2C5500W (27” VA извит екран). Предложенията ще бъдат допълнени с иновативни и стилни аксесоари като: две клавиатури (SPK8508 и SPK8708), две мишки (SPK9508 и SPK9708), два хедсета (TAG5208 и TAG7208) и една подложка за мишка (SPL7508).

Включете се в новата ера в гейминга!

Цени и наличност

Philips Evnia 34M2C7600MV ще бъде наличен за покупка от декември на цена от 4055 лв. с ДДС.

Philips Evnia 42M2N8900, 34M2C8600 и 27M2C5500W ще бъдат налични от средата на януари. Цените са съответно 3840 лв., 3624 лв. и 1135 лв. с ДДС. Всички аксесоари ще бъдат налични след юни 2023.

Споделете с нас Вашите коментари и впечатления в нашата фейсбук група – Технологичното общество на България.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Ивелина Георгиева

No matter how far you run, you can never truly escape, everything catches up to you at the end and when it does, it usually kicks your ass.