USB-C докинг модели с уеб камера

Philips Monitors представя нови USB-C докинг модели с уеб камера

Модерните професионалисти по-лесно се адаптират към новите технологии. В резултат на постоянните промени в работния ритъм, пространства и стилове, MMD, водещ специалист при дисплеите и лицензионен партньор на Philips Monitors, пуска нова серия USB-C докинг модели с уеб камера, проектирани да посрещнат тези динамични нужди. Philips Monitors 34B1U5600CH, 24B1U5301H и 27B1U5601H прилагат широк набор от възможности, които гарантират удобството по време на видеоконференции, продуктивност и комфорт във всеки тип работно пространство с акцент върху свързаността и многозадачността.

Ключови възможности

  • 5MP уеб камера с шумопотискащ микрофон и два 5-ватови вградени говорителя за видео конференции
  • USB2 за високоскоростен трансфер на данни
  • DisplayPort изход за свързване на допълнителни дисплеи
  • Вграден KVM превключвател за лесна работа с входни устройства
  • 27” и 34” модели предлагат USB-C Docking с RJ45 и захранване до 100W
  • PowerSensor за до 80% намаление на потреблението на енергия
  • SmartErgoBase за ергономични настройки, повишаващи комфорта
  • Опаковъчен материал, който подлежи на 100% рециклиране

„Philips Monitors е решена да предложи на своите професионални потребители всичко, от което се нуждаят, за да получат максимума от всеки работен ден. 24B1U5301H, 27B1U5601H и 34B1U5600CH осигуряват солиден набор от възможности за максимална продуктивност у дома или в офиса като същевременно се грижат за комфорта и здравето на потребителя, предлагайки технологии за подобряване на виртуалното сътрудничество и многозадачната работа. Допълнителен плюс, който ще се хареса на мнозина е, че тези модели щадят планетата и сметките за ток,” – каза Артьом Хоменко, Ръководител на продуктовия мениджмънт в MMD Monitors Displays.

Професионален сътрудник за всеки ден

Новите USB-C докинг модели с уеб камера Philips 24B1U5301H, 27B1U5601H и 34B1U5600CH са проектирани да улеснят всяка задача, да осигурят ярка и жива картина и качество на изображението, което да задоволи и най-взискателните потребители, работещи с приложения за CAD-CAM, 3D графика или обработка на фотографии. И трите модела са снабдени с кристална картина и широки зрителни ъгли от 178/178°, благодарение на IPS (при 24” и 27” модели) или VA технология (при 34” модел). 34B1U5600CH и 27B1U5601H предлагат CrystalClear Quad HD резолюция.

USB-C докинг модели с уеб камера

Свързаността и многозадачността са на фокус, благодарение на иновативни технологии като USB Type-C докинг с един кабел, което позволява едновременно високоскоростно предаване на данни, мрежова връзка и зареждане на преносимия компютър. Интегрираният MultiClient Integrated KVM превключвател позволява на потребителите да контролират две отделни PC-та с един комплект монитор-клавиатура-мишка и им дава възможност да превключват между източниците с натискането на един бутон. DisplayPort изходът е още една характеристика, която опростява работния ден като позволява на потребителите да свържат верижно няколко монитора към своята работна станция. Наличен е и USB 3.2 хъб за по-бърза и удобна връзка с периферни устройства, което допълнително намалява кабелната плетеница по бюрото.

Още функции на новите USB-C докинг модели с уеб камера

Работата в екип, независимо дали на живо или виртуално, е улеснена благодарение на функции като вградена 5MP уеб камера, филтриращ шумовете микрофон и говорители. Микрофонът и говорителите обезпечават ясна комуникация, а уеб камерата защитава личното пространство на потребители посредством физически ключ и усъвършенствани сензори за бързо и надеждно лицево разпознаване с  Windows HelloTM.

И понеже дългите работни часове бързо могат уморят всеки, независимо дали работи от вкъщи или от офиса, Philips 24B1U5301H, 27B1U5601H и 34B1U5600CH осигуряват визуален и ергономичен комфорт под формата на опции за накланяне, завъртане и настройка във височина, както и сертификат TUV Eye Comfort за намаляване на умората в очите. Новите USB-C докинг модели с уеб камера включват и PowerSensor за до 80% икономия на електричество и LightSensor за идеална яркост с минимум разход на енергия.

Цени и наличност

Philips 24B1U5301H, 27B1U5601H и 34B1U5600CH ще бъдат налични от края на октомври на цени съответно 860, 1076 и 1488 лв. с ДДС.

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Ивелина Георгиева

No matter how far you run, you can never truly escape, everything catches up to you at the end and when it does, it usually kicks your ass.