Philips Monitors на ISE 2024

Иновации, устойчивост и отзивчивост: Вижте бъдещето при дисплей технологиите с Philips Monitors на ISE 2024

MMD, водещата технологична компания и лицензиран партньор на Philips Monitors, има удоволствието да обяви участието си заедно с PPDS (Philips Professional Displays) на ISE 2024 – световното изложение за секторите на професионалната аудиовизуална техника и системна интеграция, което ще се състои в Барселона от 30 януари до 2 февруари 2024 г.

Вижте бъдещето при дисплей технологиите на щанда на Philips 3P500

Участниците на ISE 2024 са поканени да разгледат разнообразната гама от иновативни и устойчиви продукти на изцяло новия, визуално грандиозен и обширен (344 кв. м) щанд на Philips 3P500. ISE 2024, световно известното аудиовизуално изложение, ще посрещне над 1000 изложители и 60 000 посетители в легендарната Fira Barcelona Gran Via. Щандът на Philips ще бъде разделен на специални, дигитално активирани зони и посетителите ще могат да изпробват на живо тъч мониторите и решенията на Philips за бизнеса и домашния офис.

WQHD монитор 34B1U5600C

Philips Monitors на ISE 2024

Philips Monitors ще представи два от най-добрите си продукта за домашни офиси и дистанционно обучение. 34-инчовият извит WQHD монитор 34B1U5600CH се предлага с вградена 5MP Windows Hello уеб камера и шумопотискащ микрофон за ясна комуникация, както и USB-C докинг станция и допълнителни функции за професионалисти, работещи със сложни конфигурации и нуждаещи се от нови нива на свързаност. Неговият PowerSensor помага за спестяване на до 80% от разходите за енергия, като същевременно предлага оптимизирана визуализация.

Philips 272B1G

Philips Monitors на ISE 2024

Една крачка напред към енергоспестяващите решения – Philips 272B1G е специално проектиран за устойчива продуктивност. Този екологичен 27-инчов FHD монитор постига по-висок енергиен клас, като същевременно осигурява отлична производителност. Новата технология за LED подсветка предлага яркост и цвят с използването на значително по-малко енергия с функциите LightSensor, PowerSensor и превключвател за нулева консумация на енергия. За да завършат изживяването на портфолиото енергоспестяващи монитори на Philips Monitors, посетителите ще имат възможност да тестват Philips SPT6307BL, компактна безжична комбинация от клавиатура и мишка с интелигентна функция за пестене на енергия.

Портфолиото на Philips по време на изложението ISE 2024

Philips Monitors на ISE 2024

Портфолиото на Philips по време на изложението ще включва и различни тъч модели за широк спектър от потребители. Всички тъч модели разполагат с бързо докосване на до 10 точки едновременно. Мониторът 242B1TC отговаря на нуждите на всяка среда, независимо дали домашна, офисна или образователна, с естествена, плавна и бърза отзивчивост, както и plug & play съвместимост с Windows, Android и Linux. Philips 172B1TFL е особено подходящ за обществени места, тъй като чувствителността му на докосване работи добре, дори когато носите ръкавици, а 7H покритието му означава устойчивост против надраскване от край до край, дълготрайност и лесно почистване, както на закрито, така и на открито.

За повече новини и дискусии заповядайте в нашата група Технологичното общество на България!

Коментирайте чрез Facebook

Мнения, критики, неточности - пишете ни, не ни жалете!

About Ивелина Георгиева

No matter how far you run, you can never truly escape, everything catches up to you at the end and when it does, it usually kicks your ass.